duminică, 14 aprilie 2024

Victorie fără emoții


Voința Adunați - Flacăra Mălăieşti 5-0 (2-0)

În etapa a 17-a, gruparea prezidată de Ciprian Pință a primit vizita formației Flacăra Mălăieşti. În dorința de a încheia conturile cât mai repede cu echipa oaspete, elevii antrenorilor Adrian Mitrea și Cristi Negotei au controlat ostilitățile încă din debutul partidei și primul gol l-a avut ca autor pe Vali Urdea (`7) iar la finalul primei reprize Negotei (`45) a mărit avantajul echipei sale. Reveniți de la cabine, amfitrionii au continuat aceași partitură și firesc, lista marcatorilor a mai cuprins numele aceluiași Vali Urdea, imitat de Eduard Turek (`75) și Lucian Nedelcu (`90). Așadar o victorie logică, obținută în fața unei echipe care nu a emis mari pretenții.

Voința a început acest meci cu: Bunea - Frățilă, Călin, Nedelcu, Apăunei, Petrescu, Moise, Comănoiu, B. Negotei (cpt), Ene, Urdea. Au evoluat: Pință Liviu, Boc, Ciprian Turek, Eduard Turek și Anghel.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei

În următoarea rundă, Bogdan Negotei & Co. vor lua cap-compas stadionul din Vâlcãneşti unde vor întâlni formația Gloria.



La finalul jocului de la Adunați, antrenorul gazdelor Cristi Negotei, (foto-sus) a declarat:

“Un joc dominat în totalitate de noi, în care băieții s-au achitat foarte bine de sarcinile primite. În continuare privim cu încredere următoarele jocuri în care vom încerca să scoatem un punctaj maxim”