joi, 21 martie 2024

La Brebu, sâmbătă toate drumurile duc la stadion



Unul dintre cele mai interesante jocuri ale etapei cu numărul 21 se anunță a fi și cel de la Brebu. Privind clasamentul, presiunea cea mai mare este pe umerii fotbaliștilor oaspeți care în runda trecută au fost detronați de primul loc de către CSO Băicoi, o altă pretendentă la promovare. Cu 54 de puncte, CSO Boldești ocupă poziția a II-a, în timp ce formația din Băicoi, totalizând la această oră 57 de puncte deține fotoliul de lider. Sub aceste auspicii, teoretic vizitatorii nu mai au voie să facă pași greșiți, obținerea celor trei puncte puse în joc fiind obligatorie pentru gruparea boldeșteană. De partea cealaltă, elevii noului antrenor Vali Bunea au avut un start perfect, din cele trei jocuri susținute până acum acumulând un punctaj maxim. Interesant va fi de văzut dacă pofta de gol a brebenilor, care în ultimele partide a fost la o cotă ridicată,  va putea fi stăvilită de cea mai bună apărare din Liga A Prahova, cu numai 7 goluri primite până în prezent.       


Optimism în tabãra gazdelor

Despre jocul cu formația din Boldești, președintele gazdelor, Cătălin Tănase (foto-sus), a spus:

”Am avut ocazia să-i văd la lucru pe jucătorii din Boldești în runda trecută și în urma înfrângerii pe care au suferit-o este clar că vor veni mult mai motivați să câștige. Avem tot lotul complet și sper într-o mobilizare exemplară din partea jucătorilor noștri mai ales în asemenea meciuri tari. Ne dorim să obținem un rezultat pozitiv”


Un singur obiectiv, victorie!

De partea cealaltă, directorul sportiv, Daniel Richită (foto-sus), a declarat:

”Având în vedere că venim după un joc important pe care l-am pierdut, trebuie să remontăm ceea ce s-a stricat și vom încerca să revenim pe primul loc. Băieții sunt demoralizaţi în urma eșecului din etapa trecută și mai mult ca oricând ne dorim cele trei puncte puse în joc. Nu va fi deloc ușor pentru că vom avea în față o echipă motivată care are un nou antrenor în persoana lui Vali Bunea”



Totul pentru spectatori

Ca de fiecare dată, organizatori care se așteaptă la o mare afluență de public au pregătit și un interesant program de meci (foto-sus) care va putea fi lecturat la stadion. Confruntarea dintre cele două competitoare se va desfășura pe stadionul din Brebu, sâmbătă după-amiază, începând cu ora 15.00. Partida va fi arbitrată de Alin Gheorghe secondat la cele două linii de Valentin Dediu și Gabriel Răduță. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Cristian Nica.

Tot în această rundă se vor mai disputa următoarele partide: 

► Petrolul `95 Ploiești - Teleajenul Vălenii de Munte 

► CSO Băicoi - Unirea Cocorăști

► AFC Bănești - CSO Comarnic

► ACS Cornu - CSL Vărbilău

► Avântul Măneciu - Petrosport Ploiești

► Progresul Drăgănești - Unirea Urlați

► CS Mănești - CS Brazi    

► CS Câmpina - stă