duminică, 24 martie 2024

Fotbal cu lingurița la Câmpina


Sportul Câmpina - Viitorul Proviţa de Sus 2-1 (1-0)

Partida dintre formația Sportul Câmpina situată pe locul 8 în Liga A Prahova, cu 20 puncte, și cea din Proviţa de Sus clasată pe locul 5, cu 22 de puncte înaintea acestei etape, s-a desfășurat pe stadionul Rafinăria din Câmpina, duminică dimineața. Vremea frumoasă a atras un public numeros în tribunele arenei câmpinene însă fotbalul oferit de cei de pe gazon a lăsat mult de dorit. După o mare ratare și o bară a gazdelor, acestea au trecut în avantaj prin transformarea unui penalty de către Edi Țigănuș (`41). Trei minute mai târziu putea fi 1-1, dar reluarea lui Sabin Nicola din 2 metri a fost respinsă de Pop, aflat pe traiectoria mingii. Repriza secundă a adus și cel de al doilea gol în contul câmpinenilor, Daniel Dogaru (`82) executându-l pe Dumitra cu un șut la colțul lung. Singura tresărire a oaspeților s-a produs în minutul 84, atunci când pătrunderea lui Daniel Marin pe banda dreaptă, s-a soldat cu o pasă la Alex Duricu, care nemarcat, din 5 metri a redus din diferență. În linii mari cam așa s-a scris istoria acestui joc în care prestația actorilor din teren nu s-a ridicat la cota așteptărilor.

► Sportul: Pop - Biro, Stanciu, Horja, Coman, Rădulescu, Radu, Țigănuș (cpt), M. Diaconu, Cafadaru, Corneanu. Au mai jucat: Vintilă, D. Dogaru, Voicu, Popa și Ioniță.

Antrenor: Marius Pălăncianu

► Viitorul: Dumitra - Dinoiu, Șandru, Tudor, Gorgan, Moise, Nicola (cpt), Duricu, Neguţoiu, Marin, Badea. Au mai evoluat: Irimioiu, Firăstrăieru și Dumitru.

Antrenor: Vlad Burlacu

Pentru jucătorii din Proviţa de Sus urmează un joc pe teren propriu cu Flacăra Mălăieşti, în timp ce fotbaliști câmpineni se vor deplasa la Ţipărești unde vor întâlni formația Viitorul.



Vlad Burlacu: ”Sunt nemulțumit de atitudinea unor jucători”

La finalul jocului, antrenorul oaspeţilor, Vlad Burlacu (foto), a spus: ”Un joc de slabă factură tehnică de ambele părți. Sunt nemulțumit de atitudinea unor jucători din formația mea care în continuare au o mentalitate care lasă de dorit. Felicit echipa adversă care a obținut ce și-a dorit. Noi rămâne să pregătim jocul din următoarea etapă și să ne revanșăm în fața propriilor noștri suporteri”