miercuri, 21 februarie 2024

Nimic nu este imposibil, calificarea se joacă!



Una dintre partidele interesante ale acestei faze a Cupei AJF Prahova va fi mai mult ca sigur cea dintre Voința Adunați și CSO Comarnic, programată duminică dimineață, ora 11.00. Inițial, acest joc trebuia să se dispute pe arena echipei Voința dar surprinzător, conducerea clubului CSO nu a fost de acord cu locația, motivând că există un număr mare de cereri din partea propriilor suporteri iar arena din Adunați nu poate să asigure condiții optime de securitate pentru găzduirea acestora. Într-un final s-a stabilit ca partida să aibă loc chiar la … Comarnic. Evident, pe marginea acestui fapt au apărut o serie de speculații care ridică multe semne de întrebare. Revenind la meciul în sine, pentru elevii pregătiți de Adrian Mitrea și Cristi Negotei va fi un bun prilej de a demonstra propriilor suporteri atașamentul față de culorile clubului actual ținând cont că o mare parte dintre ei au evoluat în trecut la formația din Comarnic. De partea cealaltă, chiar dacă au încercat în această iarnă să aducă câteva întăriri, Musea și pupilii săi vin după un sezon de toamnă în care au avut un parcurs modest, sub așteptările publicului din Comarnic, locul 15 în Liga A Prahova. Așadar, iubitorii fotbalului din Adunați, chiar dacă această schimbare de locație apărută în ultimul moment ii dezavantajează, au toate motivele să creadă în forța echipei lor și să fie alături de jucători și în astfel de momente.



Întrebat cum privește acest prim joc oficial, antrenorul Cristi Negotei (foto-sus), care alături de Adrian Mitrea se ocupă de pregătirea grupării din Adunați a spus:

”Consider că această schimbare peste noapte a terenului nu este benefică pentru iubitorii de fotbal din Adunați care în mod normal ar fi venit în număr mult mai mare la acest meci. Oricum, echipa noastră nu are nici o teamă pentru această confruntare și jucăm cu Comarnicul chiar și pe Arena Națională dacă este cazul. Cu siguranță ne vom vinde foarte scump pielea”



Pe aceași lungime de undă se situa și ”Il capitano” din Adunați, Bogdan Negotei (foto-sus), care înaintea acestui joc a ținut să precizeze:

”Sunt surprins neplăcut de această schimbare de locație din partea baieților din Comarnic care mă gândesc că le-a fost frică de deplasarea de la Adunați. Nu ne este teamă de acest meci și vom juca de la egal la egal cu adversarii noștri care evoluază într-un eșalon superior. Suntem foarte montați pentru victorie și împreună cu colegii mei încercăm să evoluăm la turație maximă”