joi, 22 februarie 2024

5 minute cu … Adrian Ungureanu



Printre oamenii care sprijină în permanență sportul și dorința de a face mișcare atât de necesară unei comunități sănătoase se numără și Adrian Ungureanu, primul edil al comunei Brebu.

-Ce înseamnă sportul pentru dumneavoastră?

-Înseamnă în primul rând sănătate, educație și o zi bună.

-Cel puțin în infrastructură, la Brebu se fac pași vizibili în această direcție. Greșesc?

-Peste maxim o lună dăm în folosință sala de sport care va avea o capacitate de 180 de locuri și vom începe în curând construirea unei super elegante tribune la stadion.

-În aceste condiții, aveți în calcul înființarea unui club sportiv la nivelul localității dumneavoastră?

-Vom analiza și în funcție de buget, de tinerii noștri dornici de sport, este posibilă înființarea unui Club Sportiv la nivelul localității noastre. Sunt pentru sport, sunt pentru clubul sportiv, sunt pentru dezvoltare în general, deci orice idee este bine venită și pusă în practică în funcție de vremurile actuale.

-Din punct de vedere financiar ce înseamnă AFC Brebu în acest an?

-Atât la fotbal cât și pentru celelalte asociații sportive din Brebu pot să spun că bugetul a crescut cu aproape 30%.

-Ce așteptări aveți de la echipa de fotbal?

-Eu am multe așteptări. Ștacheta este foarte ridicată pentru orice sport de la noi. Doresc multă seriozitate, să se acorde mai multă atenție antrenamentelor și calității fotbalului prestat. Din toate punctele de vedere am fost și sunt alături de fotbaliști dar și de celelalte sporturi care se dezvoltă și evoluează în comuna Brebu.