duminică, 28 ianuarie 2024

Un nou antrenament pentru CS Şotrile!

Revenire pe propriul stadion



Fără nici un amical în acest final de săptămână, Gabi Lupu a preferat un nou antrenament disputat duminică dimineață pe stadionul din Şotrile (foto-jos).


Legat de noua locație, se fac eforturi mari ca aceasta să fie introdusă în circuitul competițional încă din această primăvară. Beneficiind numai de o parte dintre jucători, unii absentând motivat, ședința de pregătire a fost una specifică acestei perioade, accentul fiind pus în continuare pe factorul fizic. Unul dintre noii veniți, de fapt se poate spune că este vorba de o revenire, este Gabriel Cobeanu, un jucător cu experiență care în ultima perioadă a stat departe de gazon. La capitolul plecări sunt semne de întrebare asupra lui Flavius Rada și Mihnea Olteanu, fotbaliști care și-au manifestat dorința de a părăsi lotul şotrean. Seria jocurilor de verificare va continua în weekendul viitor, atunci când gruparea din Şotrile va întâlni echipa CS Bordeni.



“A fost un antrenament specific acestei perioade în care factorul fizic joacă un rol determinant. Am avut la lucru numai o parte dintre jucători, în condițiile în care au fost și câțiva absenți motivați. Pot să spun că această revenire pe terenul din Şotrile a fost de bun augur pentru jucătorii mei și sperăm ca autoritățile locale să finalizeze cât mai curând această arenă de joc, să ne reîntoarcem în fața propriilor suporteri“,  a spus antrenorul formației din Şotrile, Gabi Lupu (foto).