luni, 27 noiembrie 2023

CS Şotrile cu gândul la promovare


 

3. C.S. Şotrile     13   7  3  3    22-15    24p  

Aflată la egalitate de puncte cu gruparea de pe primul loc, CS Şotrile este la această oră una dintre cele mai îndreptățite formații să câștige seria din care face parte și evident să evolueze într-un eșalon superior. Cu un lot omogen, călit în ultimele sezoane, cu un antrenor tânăr dornic de performanță și o conducere stabilă avându-l pe Ionuț Mănescu drept lider, echipa șotreană poate face acest salt spre înălțimi cu condiția ca din retur toți jucătorii să aibă acea constanță necesară unui parcurs de regularitate. Un avantaj în plus la realizarea obiectivului propus îl constituie faptul că din retur sunt șanse foarte mari ca echipa să revină pe propriul ei stadion aflat în acest moment într-un amplu proces de modernizare. Primăria cunoscutei localități prahovene, reprezentată de primul edil, Bogdan Davidescu, sponsorii echipei ”Păstrăvăria Doftana” și ”Aenova Group”, evident că lista rămâne deschisă, împreună cu toți iubitorii de fotbal din Şotrile reprezintă toate atu-urile realizării unei performanțe notabile care s-ar traduce printr-o frumoasă promovare la finele viitorului sezon.  

Lot:

► Portari: Ion MĂNESCU, Cătălin IOANA, Cătălin IRIMIA.

► Fundaşi: Radu OLARU, Ionuț BÂRSAN, Alexandru CORNEANU, George UNGUREANU, Alexandru SAVU, Robert CONSTANTIN, Andrei LUPU, Cosmin RUJA.

► Mijlocaşi: Marin DRAGOȘ, Mihnea OLTEANU, Gabriel LUPU, Alexandru VOICU, Ciprian PETRESCU, Cristian RADA, Flavius RADA, Ștefan PLEȘA, Peter BARBU, Bogdan BUCURA, Alexandru FILIP. 

► Atacanţi: Andrei TĂNASE, Vlad TOCITU, Mario CORBU, Vlad MINCĂ, Alin STANCU.

Conducere:

► Antrenor: Gabriel LUPU

► Organizatori de competiții: Ovidiu TOPORAŞ și George GHERGHINA

► Delegat: Ion LUPU

► Preşedinte: Ion MĂNESCU


Meciuri susţinute

● Viitorul Cosminele - CS Şotrile 3-2            

● CS Şotrile - FC Muscelul 2-1                 

● CS Cornu 2 - CS Şotrile 2-2                                                     

● CS Şotrile - Progresul Proviţa de Jos 1-0                                       

● Tineretul Poienarii Burchii - CS Şotrile 1-4                               

● CS Şotrile - Viitorul Proviţa de Sus 0-2                           

● C.S. Şotrile - Progresul Aluniș 1-1                                  

● Viitorul Ţipărești - CS Şotrile 1-1                                   

● CS Şotrile - Sportul Câmpina  1-0                        

● Voința Adunați - CS Şotrile 1-0            

● CS Şotrile - Flacăra Mălăieşti 1-0

● Caraimanul Bușteni - CS Şotrile 2 -4

● CS Şotrile - Gloria Vâlcăneşti 3-1                      

Plusuri

● Un merit aparte îl are și antrenorul Gabi Lupu, care a știut să îmbine experiența unor fotbaliști şi să formeze un lot omogen și o bancă de rezerve valoroasă.

● În anumite momente a existat acel spirit de sacrificiu, forța de grup spunându-și cuvântul.

● Echipa a beneficiat și de sprijinul primăriei Şotrile dar și a unor sponsori care au fost în permanență alături de jucători.

Minusuri

● O anumită lipsă de concentrare în unele jocuri fapt ce a condus la pierderea unor puncte importante.

● Imposibilitatea de a efectua antrenamente în condiţiile în care unii jucători sunt reţinuţi la servici. Mai mult, în unele partide, jucători importanţi nu au evoluat la capacitate maximă sau de la caz la caz nu au putut fi prezenți la meciuri.

● Lipsa unui stadion propriu a făcut ca echipa să joace meciurile de acasă, mai mult în deplasare (toate jocurile de acasă s-au disputat pe stadionul din Brebu).


Gabriel Lupu (antrenor C.S. Şotrile): 

”Sunt mulțumit de ce am realizat în acest sezon chiar dacă am avut unele momente mai puțin bune. Cu mai multă atenție și concentrare puteam să conducem detașat seria dar acesta este fotbalul și rămânem datori pentru retur. Se anunță un sezon de primăvară incendiar, cu mai multe echipe care se bat la promovare dar la sfârșit sperăm ca noi să fim aceia care vom gusta din cupa victoriei”. 


Ionuț Mănescu (președinte C.S. Şotrile): 

”A fost un sezon la capătul căruia am obținut o clasare meritorie și sunt convins că se putea și mai bine. Îi felicit pe băieți și sunt convins că în retur vor face tot ce este posibil ca la final CS Şotrile să obțină o performanță care să ne propulseze într-un eșalon superior. Este un vis frumos care poate deveni realitate. Sperăm ca și în sezonul viitor să avem aceași susținere financiară din partea primăriei comunei Şotrile. De asemenea vreau să mulțumesc pe această cale și celor doi sponsori care au ales să fie lângă noi. Este vorba de ”Păstrăvăria Doftana” și ”Aenova Group”, două firme foarte serioase. Și pentru că ne apropiem de finalul anului, la toți iubitorii de fotbal din Şotrile și nu numai le doresc multă sănătate, Sărbători fericite și un An Nou plin de bucurii și împliniri”.