duminică, 29 octombrie 2023

Victorie la limitã a gazdelor!

Viitorul Adunați - CS Şotrile 1-0 (1-0)


Etapa cu numărul 10 a adus față în față pe Viitorul Adunați și CS Şotrile într-un joc încheiat cu victoria la limită primei echipe, scor 1-0. Fotbaliștii localnici, ca de altfel și cei oaspeți, conduși de pe margine de doi antrenori tineri aflați la început de carieră, au oferit un joc de angajament, presărat cu o serie de ocazii care au făcut sarea și piperul acestei confruntări. Fiecare echipă a încercat să-și impună propria sa partitură, însă în final balanța victoriei s-a înclinat în favoarea gazdelor. Pe acest fond, golul de trei puncte a venit în minutul 37, atunci când în urma unui corner executat de pe banda stângă de către Bogdan Negotei, Iulian Călin a trimis cu capul din 6 metri în poarta lui Ionuț Mănescu. Finalul a fost unul incandescent, cu multe proteste din partea oaspeților care au reclamat un penalty la un fault asupra lui Cristi Rada, care a văzut un cartonaș galben, al doilea, urmat și de un ”roșu” pe motiv de simulare.

 VoințaJilavu - Frățilă, Călin, Petrescu, B. Negotei (cpt), C. Turek, Apăunei, Cojocaru, Urdea, Ene, Anghel. Au mai fost folosiți: E. Turek, Banu, Răducu și Botoacă.

Antrenor: Cristi Negotei

 CS Şotrile: Mănescu - Ungureanu, Savu, Corneanu, Olaru, Bârsan, G. Lupu, C. Rada, F. Rada, Barbu, Tănase (cpt). Au mai jucat: Marin, Constantin, Filip, Bucura și Pleșa.

Antrenor: Gabi Lupu

Lupta continuă pentru ambele echipe

După acest eșec, al treilea în acest sezon, CS Şotrile a coborât de pe locul 4 pe 8, cu 15 puncte, iar jucătorii din Adunați avansează pe poziția a 5-a cu 16 puncte. În etapa viitoare, a 11-a a sezonului SuperLigii B1 Prahova, CS Şotrile va întâlni pe teren propriu Flacăra Mălăieşti, în timp ce Voința Adunați se va deplasa la Bușteni, într-o confruntare cu localnicii de la Caraimanul.

Reacții după meci:

Bogdan Negotei, după succesul cu CS Şotrile:  Suntem pe o linie ascendentă”

La finalul partidei de pe stadionul din Adunați, ”il capitano” Bogdan Negotei (foto-sus), s-a arătat mulțumit de rezultat.

”Pot spune că mă declar mulțumit atât de joc, cât și de rezultat ținând cont că ei au venit montați să ia cele trei puncte. Remarc atitudinea pe care am avut-o în acest joc și modul cum ne-am exprimat în teren. Suntem pe o linie ascendentă. Urmează o deplasare care la prima vedere pare ușoară dar eu spun că trebuie să tratăm meciul de la Bușteni cu toată seriozitatea. Vreau să mulțumesc suporterilor nostri prezenți în număr mare pentru susținere și îi invit să fie în continuare alături de noi”.  

Gabi Lupu rămâne optimist în continuare

După jocul de la Adunați, Gabi Lupu (foto-sus) rămâne încrezător în forța de joc a echipei sale.

”Nu pot fi supărat pe evoluția băieților chiar dacă se putea mai mult în prima repriză. Am încercat să scoatem cât mai mult din acest joc dar din păcate arbitrajul a lăsat mult de dorit. Am întâlnit o echipă cu suporteri civilizați care are în componenţă câțiva jucători cu mare experiență. Mai sunt trei etape până la sfârșitul acestui sezon și vom încerca să obținem maximul de puncte” 

- Galerie foto -