joi, 28 septembrie 2023

Un joc deschis oricãrui rezultat!

C.S. Câmpina - A.F.C. Brebu


 Ultimele întâlniri directe dintre cele două grupări au fost viu disputate pe fondul unui echilibru aproape perfect. În campionatul trecut, la Câmpina, echipa prezidată de Cătălin Tănase a terminat la egalitate, scor 1-1, iar returul a adus echipei municipalității câmpinene un succes la limită pe stadionul din Brebu, scor 1-0. Începutul acestui sezon nu a fost prea darnic cu cele două competitoare, ambele traversând o perioadă puțin mai critică care și-a pus amprenta pe jocul și rezultatele obținute până în prezent. Rămâne ca puținii suporteri ai gazdelor dintr-un fotbal câmpinean care trăiește din amintiri, comparativ cu ce se vedea în vremurile când numele municipiului era reprezentat de FC Poiana Câmpina, să asiste la un joc plăcut în limita unui deplin fair-play. Această confruntare din etapa cu numărul 9 a Ligii A Prahova va avea loc sâmbătă dimineața, de la ora 11:00, pe sinteticul de la ”Petrol”.



Robert Săvulescu: ”Este un meci de orgoliu, un meci de ambiție”

Se anunță un meci interesant și din perspectiva lui Robert Săvulescu (foto-sus), antrenorul echipei A.F.C. Brebu.

”Este un meci de orgoliu, un meci de ambiție care de fiecare dată atrage privirile iubitorilor de fotbal din zona noastră. Elevii mei au un moral bun și sunt conștienți că pot obține un rezultat pe măsură. Sper ca tot lotul să fie valid la ora jocului chiar dacă mai sunt unele semne de întrebare. Deasemenea sper ca fanii noștri să fie alături de noi în tribuna stadionului câmpinean acolo unde se vor confrunta două echipe bune ale Ligii A Prahova.

În acest moment, după succesul din etapa trecută, 2-0 pe terenul din Urlați, formația din Brebu se află pe locul 12, cu 10 de puncte în clasament în timp ce jucătorii câmpineni, după o înfrângere în deplasarea cu C.S.O. Băicoi, scor 1-2, ocupă poziția cu numărul 6, cu 15 puncte la activ. Partida va fi arbitrată de Nicolae Breoi secondat la cele două linii de Cristian Stan și Gabriel Ţene. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Tudor Negoiță.

Rundă cu numărul 9, din această ediție de campionat, mai cuprinde următoarele partide:

► Petrolul `95 Ploiești - C.S.O. Boldeşti

► A.C.S. Cornu - Progresul Drăgănești

► Petrosport - C.S.O. Comarnic

► C.S.O. Teleajenul Vălenii de Munte - C.S.L. Vărbilău

► C.S. Brazi - Unirea Urlaţi

► C.S. Măneşti - Unirea Cocorăști Colț

 A.F.C. Băneşti - C.S.O. Băicoi

 Avântul Măneciu - C.S.C. Berceni