duminică, 16 iulie 2023

C.S. Şotrile spulberă tot în amicale

 


Continuându-și seria jocurilor de pregătire, C.S. Şotrile a întâlnit duminică dimineața pe Tineretul Valea Doftanei, o grupare gazdă care și în acest an participă la competiția intitulată Cupa de Vară. Finalul celor 90 minute a adus o nouă victorie în contul fotbaliștilor şotreni care s-au impus cu 2-0 prin golurile marcate de Filip și Corbu. Fără a întâmpina probleme, elevii lui Gabi Lupu au obținut o victorie logică care îi apropie și mai mult de câștigarea acestei competiții.

La finalul partidei, Radu Olaru, (foto-jos), fundașul de bandă dreapta din Şotrile a spus: “A fost un joc pe care l-am controlat și din multitudinea de ocazii pe care le-am avut am reușit să perforăm poarta adversă numai de două ori. Consider că de la meci la meci arătăm din ce în ce mai bine și sper că în campionatul următor să facem un salt valoric calitativ care să se reflecte și în clasament“.



C.S. Şotrile s-a prezentat cu următoarea distribuție: Irimia - Olaru, Corneanu, Olteanu, Constantin, C. Rada, Tocitu, Bucura, Lupu, F. Rada, Barbu. Au mai jucat Corbu, Filip și Petrescu. Următoarea partidă pentru echipa prezidată de Ionuț Mănescu se va consuma la finele săptămânii viitoare, contând de asemenea în cadrul turneului mai sus amintit. 

- Galerie foto -