duminică, 23 iulie 2023

A.F.C. Brebu din nou la lucru. Rezultat de egalitate la Bucov

 


Primul amical al verii pentru echipa prezidată de Cătălin Tănase s-a consumat la Bucov, în fața localnicilor de la Progresul. Într-o formulă din care au lipsit mai mulți titulari, inclusiv antrenorul Săvulescu, oaspeții au avut prilejul să înceapă parcursul unei prime perioade de readaptare la efort. Pe aceste coordonate, scorul a interesat mai puțin, ambele competitoare încercând să aducă un plus în primul rând la capitolul pregătire fizică. La capătul celor 90 de minute de joc, pe o căldură aproape insuportabilă, ”centralul” acestei partide a consemnat un rezultat de egalitate, scor 2-2. De la gazde au înscris Stan și Ţol, iar de la oaspeți, Vișan și Mincu. În cazul echipei vizitatoare singurele noutăți până la această oră, la capitolul jucători, sunt revenirea în lot a lui Alex Neagu, Ruben Gheorghe și Vali Bunea, ultimul fiind învoit pentru acest joc. În continuare, pentru fotbaliștii brebeni finalul săptămânii viitoare va aduce un nou joc de pregătire, de această dată împotriva echipei Voința Vărbilău.

► Progresul: Stroe - Dobre, Moldoveanu, Mihai, Pavel, Stan, Gavrilă, Gomes, Enache, Marin, Ţol. 

Antrenor: Răzvan Puchenaru

► A.F.C. Brebu: Dinu - Mărăcineanu, Neagu, Oprica, Marcu, Dumitru, Stoica, Duricu, Șchiopu, Vișan, Vintilă. Au mai fost folosiţi: Mincu și Gheorghe

Antrenor: -

La finalul partidei, Bogdan Dumitru (foto), purtătorul banderolei de căpitan al echipei brebene a spus: ”A fost un prim contact cu o perioadă de acumulare fizică atât de necesară în această pauză competițională. Din păcate ne-am confruntat cu câteva absenţe notabile dar sper ca la următoarele jocuri să fim în efectiv complet. Încercăm prin amicalele care vor urma să ajungem la un nivel optim pentru a putea rezista unui campionat care se anunță destul de disputat”.

- Galerie foto -