joi, 1 iunie 2023

O deplasare dificilă


C.S.O. Băicoi - A.F.C. Bănești

La Băicoi se întâlnesc două echipe cu poziții diametral opuse în clasament care valoric sunt mult diferențiate. Practic față de sezonul trecut rolurile s-au inversat. Atunci, echipa din Băicoi naviga în subsolul clasamentului pe când cea din Bănești ocupa o poziție superioară. În tur, pe teren propriu, fotbaliștii băneşteni au cedat cu 0-10. Confruntarea din etapa cu numărul 33 a Ligii A Prahova va avea loc sâmbătă dimineața, de la ora 11:00.

A.F.C. Bănești își joacă șansa

Înaintea acestei partide, secundul oaspeților, Alin Dinu (foto) a spus:

Venim după o înfrângere poate nemeritată dar acesta este fotbalul. Urmează un meci la fel de dificil împotriva unui adversar redutabil. Sper să avem un efectiv cât mai complet și dorim să facem o figură frumoasă”.

La această oră, formația din Bănești se află pe locul 15 în clasament în timp ce jucătorii de la C.S.O. Băicoi ocupă poziția 5 după ce au obținut o remiză, 2-2, pe terenul formației Triumf Poiana Câmpina. Partida va fi arbitrată de Alexandru Cîrstea secondat la cele două linii de Florin Bureaţă și Daniel Ţene. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Vasile Radu.

Runda cu numărul 33 mai cuprinde următoarele partide:

► C.S. Câmpina - C.S.C. Măneciu

► Tricolorul Breaza - C.S.O. Teleajanul Văleni de Munte 

► Petrolul `95 - Atletic United

► Voinţa Vărbilău - C.S.O. Boldeşti

► C.S. Măneşti - C.S. Brazi

► C.S. Berceni - Unirea Urlați

► C.S. Strejnicu - C.S. Cornu

► A.C.S. Triumf Poiana Câmpina - A.F.C. Brebu