duminică, 21 mai 2023

Înfrângere pentru C.S. Şotrile


Avântul Mãgureni - C.S. Şotrile 4-2 (2-1)

Două dintre echipele cu un parcurs bun în această stagiune și-au dat întâlnire duminică după-amiază pe arena din Măgureni. Începutul a aparținut gazdelor care în minutul 15 au deschis scorul din penalty situație care s-a repetat și la poarta cealaltă, Cristi Rada (`25) transformând de la punctul cu var. Finalul primei reprize a adus un nou gol în contul gazdelor la o greșeală în lanț a defensivei şotrene și o mare ratare a lui Flavius Rada care singur cu portarul a șutat peste transversală. După pauză scorul a luat proporţii atunci când fotbaliștii din Măgureni s-au desprins în urma unui nou penalty și au mărit avantajul zece minute mai târziu. Pe acest fond elevii lui Gabi Lupu au reușit totuși să reducă din diferență prin Tocitu (`80) dar prestația lor în ansamblu nu a mai semănat cu cele din partidele anterioare.      

Dragoș Marin (jucător C.S. Şotrile):

”Este drept, am întâlnit o formație redutabilă în jocurile pe care le susține pe teren propriu însă și evoluția noastră a fost mai slabă față de alte meciuri. Ne-a lipsit acea ambiție și determinare pe care am avut-o în partidele anterioare dar în opinia mea și arbitrajul a lăsat de dorit. M-a surprins și atitudinea observatorului care în unele momente a lăsat impresia că nu este atent la joc. Urmează o nouă etapă în care trebuie să ne revenim și să obținem un rezultat pozitiv”

Distribuția formației C.S. Şotrile a avut următoarea configurație: Mănescu - Olaru, Corneanu, Ungureanu, Constantin, Lupu, Marin (cpt), Filip, F. Rada, C. Rada, Barbu. Au mai fost folosiți  Bucura și Tocitu. Următorul joc al grupării prezidate de Ionuț Mănescu este programat duminica viitoare, aceasta urmând să întâlnească pe teren propriu formația Viitorul Poienarii Burchi.

- Galerie foto -