duminică, 28 mai 2023

Ȋnfrângere pe final!


C.S.C. Măneciu - A.F.C. Bãneşti 3-1 (1-1)

Cu un moral bun, elevii lui Pancovici și Dinu s-au deplasat la Măneciu în dorința de a repeta ultimele evoluții notabile din etapele trecute. Cu toate că au încercat să-și atingă acest deziderat, la final aceștia au părăsit terenul învinși. A fost o primă repriză cu un joc liniștit, cu o dominare haotică a gazdelor care totuși au reușit să deblocheze tabela în minutul 33. În urma unei lovituri libere de la 28 de metri, Codreanu a speculat lipsa de marcaj a defensivei adverse și de la 3 metri a reluat în plasa porții băneştene. Replica vizitatorilor nu s-a lăsat mult așteptată și peste șase minute Alex Banu a pătruns pe flancul drept și de la 14 metri l-a executat pe Toma. După pauză jocul a continuat în aceași notă cu gazdele mai decise să revină pe tabelă, lucru care s-a întâmplat în minutul 82 atunci când Moiceanu l-a învins pe Bucuroiu din 5 metri. Mai mult, acesta a fost salvat de transversală (`88) însă în primul minut al prelungirilor a primit un nou gol dintr-un penalty transformat de Stoica.

C.S.C. Măneciu: I. Toma - Borș, Vancea, Stoica, Moiceanu, Dan, Cârstocea (cpt), Iancu, Bărboiescu, Arsene, Codreanu.

Au mai fost folosiți: Drugă și Frecăm.

Antrenor: Dorinel Beznea

A.F.C. Bănești: Bucuroiu - C. Dumitrache (cpt), Aranchilovici, V. Banu, G. Toma, Cocoș, Condrea, Albină, Dumitru, Puchea, A. Banu. Pe parcursul jocului a mai fost introdus Manole.

Antrenori: Florin Pancovici și Alin Dinu

În continuare, pentru pupilii președintelui Ion Boncu se profilează la orizont o nouă etapă dificilă, penultima din acest sezon. Astfel, la finele săptămânii viitoare aceștia vor întâlni în deplasare una dintre cele mai puternice echipe din serie, C.S.O. Băicoi.


“Sunt supărat de rezultat. Puteam să scoatem un punct pe terenul de la Măneciu dar practic nu am știut să ținem de minge. Este clar o problemă de mentalitate întâlnită din păcate la mulți fotbaliști. Urmează ultimele două etape în care vom întâlni două echipe puternice după care vom trage linie” - Florin Pancovici (foto-sus), antrenor principal A.F.C. Bănești