joi, 25 mai 2023

Greu, dar nu imposibil!


C.S.C. Măneciu - A.F.C. Bãneşti

În ciuda diferenței de locuri din clasament, se anunță totuși un meci disputat, în care cele două competitoare pot produce un fotbal plăcut ochiului. Cum gazdele au și avantajul terenului propriu va fi interesant de văzut replica elevilor lui Florin Pancovici și Alin Dinu, care în ultima perioadă de timp au arătat mai multă determinare și coeziune în relațiile de joc. Evident, speranţele oaspeţilor se îndreaptă spre o comportare notabilă care să le aducă noi puncte în clasament.

9.      CSC Măneciu    31   13 2 16  51-51   41p.

15.    AFC Bănești      31     7 3 21  35-85   24p.

În tur cele două competitoare sau întâlnit pe arena din Bănești, gazdele impunându-se cu un convingător 4-1. Așadar un joc programat duminică dimineață, ora 11.00, pe baza sportivă a formației gazdă. Partida va fi arbitrată de Ştefan Niculae secondat la cele două linii de Mihai Vizitiu și Valentin Dumitrache. Ȋn calitate de observator A.J.F. a fost delegat Constantin Panait.

Etapă cu numărul 32 mai cuprinde următoarele partide:

► A.F.C. Brebu - Voinţa Vărbilău

► Unirea Urlaţi - C.S. Strejnicu

► Atletic United - C.S. Câmpina

► C.S. Cornu - Petrolul `95

► Triumf Poiana Câmpina - C.S.O. Băicoi

► C.S.O. Boldeşti - C.S. Măneşti

 C.S. Brazi – Tricolorul Breaza

► Teleajenul Vălenii de Munte - C.S. Berceni

Ion Boncu (președinte A.F.C. Bănești):

”Venim după două meciuri reușite și mergem încrezători la Măneciu. Avem un moral bun, băieții sunt cu banii la zi și sper ca și în următoarele partide să avem o evoluție notabilă. Așadar, mai sunt trei jocuri după care vom trage linie”.