duminică, 7 august 2022

Victorie în contul gazdelor!

C.S. Câmpina - A.F.C. Brebu 5-2 (0-0)


Duminică dimineața, gruparea brebeană prezidată de Cătălin Tănase a antamat un nou amical. De această dată fotbaliștii din Brebu au întâlnit pe C.S. Câmpina, o formație promovată de curând în Liga A Prahova. Astfel, pe ”sinteticul” din incinta Căminului Petrol din Câmpina, sub o căldură sufocantă, cele două competitoare s-au confruntat într-un joc specific acestei perioade de pregătire. Evident, dacă s-ar fi jucat pe puncte, constatare făcută de mai mulți spectatori prezenți în tribună, aspectul partidei și rezultatul ar fi fost cu totul altul. A surprins numărul redus de spectatori câmpineni prezenți să vadă la lucru această nouă formație a Campinei care și de această dată s-a arătat deficitară la acest capitol. Practic, antrenorul A.F.C. - ului, Robert  Săvulescu, a preferat să ruleze aproape tot efectivul avut la dispoziție, în condițiile în care mulți jucători aflați la jumătatea perioadei de pregătire încă nu pot evolua la parametri optimi. În plus, oaspeții nu s-au putut baza pe o serie de titulari care au absentat motivat. După un prim mitan echilibrat, cu acțiuni la ambele porți, repriza secundă a adus și mult așteptatele goluri în condițiile în care pe gazon s-au făcut mai multe schimbări.


La capitolul imagine s-a remarcat Cristi Popa (foto-sus), un tânăr mijlocaș din tabăra brebenilor care a și înscris un gol impecabil rezultat în urma unui corner executat de Boghici. Celălalt punct înscris de brebeni a fost opera lui Ion Lucian care a transformat cu siguranță de la punctul cu var.  

La finalul partidei, Cătălin Tănase (foto-jos), a spus: “Sigur, rezultatul ne interesează mai puțin, și mă refer la jocurile disputate în această pauză competițională. Cu siguranță altfel vor sta datele problemei în campionat, acolo unde se joacă pe puncte. Echipa este încă în faza acumulărilor fizice și încercăm să îmbunătățim acest capitol. În continuare ne dorim să mai facem 1-2 transferuri“.


A.F.C. - ul s-a prezentat cu următoarea distribuție: R. Gheorghe - Marcu, Oprica, Neagu, Mărăcineanu, Baciu, Duricu, Stoica, Ștefan, Vișan, Oancea. Au mai evoluat: Dima, Apetroaiei, I. Lucian, Popa, Rusu și Boghici. Până la debutul noului sezon, pentru Edi Mărăcinenu și colegii săi mai urmează un ultim amical programat pentru week-end-ul viitor în compania formației A.F.C. Bănești.