vineri, 14 iunie 2019

Un joc fără interes!


A.S. Tufeni Băicoi - A.S. Muntenii Câmpina
Fără a mai prezenta vreo importanță, acest joc nu mai poate aduce nimic nou în configurația clasamentului unei serii dominate încă de la început de formația câmpineană. Puțin probabil, la gazde ar putea exista unele orgolii acumulate în timp, ținând cont că la jumătatea întrecerii ocupau poziția secundă, totuși acestea chiar nu și-ar mai avea rostul în acest moment. Rămâne ca fiecare echipă să privească înainte cu mult optimism și să-și propună pentru viitor cât mai multe rezultate pozitive. Să nu se uite că fotbalul este în ultimă instanță un sport, un fenomen social, în care trebuie să existe de regulă un învingător dar și un învins.
La această oră, liniile de clasament ale celor două grupări se prezintă astfel:
1. A.S. Muntenii        27 21 3  3  104-31 66p
3. A.S. Tufeni            27 17 4  6    81-44 55p
Cu privire la acest meci, antrenorul Mugurel Negreanu a declarat: “Mergem să câștigăm, să demonstrăm  de ce suntem campioni. Majoritatea băieților sunt disponibili așa că nu avem probleme din acest punct de vedere. Atmosfera este bună și ne pregătim să ne luăm la revedere de la Liga B Prahova".
Așadar, duminică dimineața, Alex Bej (foto) și colegii lui se vor deplasa pe stadionul din Tufeni pentru o confruntare, ora 11.00, în care cele două tabere ar trebui practic să fie mai mult cu gândul la vacanță. Totuși rămâne de văzut dacă “ostilitățile” din teren vor genera și un spectacol fotbalistic de calitate.
Tot în această etapă se vor mai disputa următoarele meciuri:
• Avântul Măgureni - A.S. Tg. Vechi Stăncești
• Prahova Tinosu - Tineretul Poienarii Burchii
• A.C.S. Aricești 2 - C.S. Mănești 2013
• C.S. Cornu 2 - C.S. Sirna Varnița
• Prahova Nedelea – stă
• C.S. Mănești Băltita 2013 – stă
• C.S. Brazi Popești – stă