duminică, 30 iunie 2019

Cupa “SEVA”


Fotbal juvenil la Câmpina
În perioada 5-7 iulie Câmpina va găzdui o atractivă competiție fotbalistică juvenilă în organizarea grupului de firme SEVA condus de cunoscutul om de afaceri câmpinean, Florin Abagiu (foto). Pe marginea acestui eveniment sportiv, acesta ne-a declarat: “Este unul dintre multele turnee pe care vrem să le organizăm pe diferite ramuri sportive. Avem această bază sportivă frumoasă lângă noi și este foarte important că avem disponibilitatea să facem cât mai multe concursuri cu copii. În plus, fiind profesor de educație fizică și sport la bază, îmi place să organizez astfel de competiții. 
Este primul turneu de fotbal pe care îl organizăm și sper să-l repetăm în fiecare an. În afară de acesta mai avem în program Cupa SEVA la înot, care se află la a patra ediție, competiții de șah, de navomodele. Consider că este benefic să aducem în prim plan astfel de activități sportive rezervate copiilor pentru că ei reprezintă viitorul”. Acest adevărat turnir fotbalistic se va bucura de prezența unui număr mare de echipe de copii din județul nostru și nu numai, la categoriile de vârstă 2009, 2010, 2011, 2012, care vor fi împărțite în mai multe grupe. Iată și configurația formațiilor care s-au înscris și au confirmat participarea.
Categoria 2009
● Grupa A: Champions București, Școala de Fotbal "Toader" Ploiești, Petrolul Ploiești, Petrolul 95 Ploiești.
● Grupa B: C.S. Câmpina, Flacăra Moreni, Școala de Fotbal "Emil Costea" Strejnic, Viking Ploiești.
Categoria 2010
● Grupa A: Petrolul 95 Ploiești I, Champions București, Școala de Fotbal "Toader" Ploiești, Tricolorul Breaza.
● Grupa B: Petrolul 95 Ploiești II, Petrolul Ploiești, Caraimanul Bușteni, C.S.M. Ploiești.
Categoria 2011
● Grupa A: Petrolul Ploiești, Champions București, Flacăra Moreni, Petrolul 95 Ploiești.
● Grupa B: Școala de Fotbal "Toader" Ploiești, C.S. Câmpina, Viking Ploiești, Școala de Fotbal "Emil Costea" Strejnic.
Categoria 2012
● C.S. Câmpina, Caraimanul Bușteni, Champions București, Viking Ploiești, Viitorul Comarnic.

În mod sigur, în cele trei zile de întrecere va fi o mare afluență de public, motiv pentru care organizatorii s-au pregătit să asigure toate facilitățile necesare celor prezenți. Nici la categoria PREMII organizatorii nu s-au lăsat mai prejos. Echipele clasate pe locurile 1-3 vor fi răsplătite cu frumoase premii care vor consta în cupe, medalii și diplome iar fiecare micuț fotbalist va primi la final o mică atenție. Toate jocurile se vor desfășura pe “sinteticul” de la Petrol, fiecare zi a turneului debutând cu ora 9.00, iar partidele vor fi arbitrate de o serie de arbitri foarte cunoscuți iubitorilor de fotbal câmpineni, dintre care amintim numele lui: Mihai Amorăriței, Dragoș Pantilie și Marcel Marin. În primele două zile ale turneului vor avea loc meciurile din grupe iar în ultima zi se vor desfășura partidele care vor stabili clasamentele finale.
Despre acest maraton fotbalistic care se prefigurează la orizont, antrenorul Robert Opatchi (foto), unul dintre pionii principali al acestei competiții, în calitate de organizator, a ținut să precizeze: “Este primul turneu de asemenea anvergură pe care Câmpina îl va găzdui. Sper că împreună cu cei care mă vor ajuta pe parcursul celor trei zile de întrecere să realizăm un lucru frumos, de calitate, iar la final toată lumea să fie pe deplin mulțumită”. Așadar, cei care iubesc fotbalul și ne referim în primul rând la cei foarte tineri, având în vedere că protagoniștii acestui turneu au o vârstă fragedă, sunt invitați alături de părinții lor să asiste la confruntările care vor avea loc pe stadionul aflat în incinta căminelor de la Petrol.