luni, 1 aprilie 2019

A.J.F. – ul lasă din nou loc de interpretări!


Surprinzător sau nu, asupra A.J.F. -ului prahovean plutesc noi semne de întrebare. Mai precis este vorba de meciul Tineretul Poienarii Burchii – A.S. Tufeni Băicoi, contând pentru etapa cu numărul 18 a Ligii B Prahova, seria Sud, programat pe data de 23 martie, meci care nu s-a mai disputat. Înaintea acestei partide, conducerea formației oaspete a comunicat forului condus de către președintele Silviu Crângașu că echipa nu poate face deplasarea, motivând că nu a reușit să strângă 11 jucători. Până aici nimic deosebit, ținând cont totuși de nivelul scăzut al acestei competiții, dar surprinzător, în cadrul săptămânii trecute comisiile A.J.F. – ului care trebuiau să ia o decizie simplă încă nu s-au pronunțat nici până în acest moment. La prima vedere, verdictul normal este unul singur și anume, câștigarea meciului, 3-0, de către formația gazdă, dar tergiversarea acestui caz și lipsa de transparență ridică multe semne de întrebare. De ce oare pe site-ul A.J.F. – ului, care este actualizat zilnic, nu se face referire cu nimic la acest caz ? De ce se întârzie judecarea acestui caz simplu? Oare cine are interesul să întârzie soluționarea acestui caz ?. Pe marginea acestui subiect, am încercat să aflăm și câteva păreri din partea unor conducători implicați mai mult sau mai puțin într-o competiție care se dorește a fi corectă la un nivel când multe grupări fotbalistice fac eforturi foarte mari din punct de vedere material să existe.
Ion Gheorghe (președinte Tineretul Poienarii Burchii):  
“Din punct de vedere al administrației eu nu sunt de acord cu rejucarea meciului. Clar. Pentru că eu, ca președinte bag mâna în buzunar. Printre altele, eu chitanță la jucătorii care vin de afară nu pot să aduc, pentru asistență medicală nu pot să aduc. Banii aceștia îi scot din buzunare. Plus că am jucători pe care îi scoatem de la serviciu, plus că vin jucători din alte localități cărora trebuie să le asigur transport. Sunt multe lucruri, ori ca să ne persifleze cineva așa, să vină, să zică, stai mă că eu sunt mai șmecher ca voi și vă arăt că rejoc meciul nu este corect. Nu este normal. Ai greșit, regulamentul este același pentru toată lumea. Dacă comisia consideră că ei au dreptul de rejucare a meciului, jos pălăria dar nu cred așa ceva, pentru ca să vină cu două ore înainte să te anunțe că vezi, că nu se mai joacă, nu este normal. Una peste alta nu sunt de acord cu rejucarea acestei partide”.
Geremio Dinică (președinte A.S. Muntenii Câmpina):  
“În legătură cu așa-zisul meci dintre Tineretul Poienarii Burchii – A.S. Tufeni Băicoi consider că nu este corect față de noi, cei care ne străduim să ținem o echipă în oraș, ca cei de la Tufeni să încerce să nu facă deplasarea la meci, că nu au oameni și după aceia să umble pe la A.J.F. cu tot felul de mijloace ca să se rejoace meciul. Nu ar fi corect față de toate celelalte echipe. Să se judece cât mai repede cazul acesta și să nu mai tergiverseze în ideea că în timp se va face uitat”.