duminică, 3 martie 2019

Ultima repetiție!


Un turneu reușit și multe speranțe pentru noul sezon

Ultima repetiție a pupililor lui Gery Dinică, înaintea sezonului de primăvară, s-a consumat duminică după-amiază la Câmpina, atunci când pe gazonul artificial de la Petrol au sosit două grupări fotbalistice. Prima, Viitorul Fortuna Breaza, o echipă nou înființată, cunoscută iubitorilor de fotbal câmpineni care au avut posibilitatea să o vadă de mai multe ori la lucru în această iarnă. Cea de-a doua, A.C.S.M. Codlea, o formație aflată în premieră la Câmpina, care la această oră activează pe prima scenă a județului Brașov. Astfel, pe parcursul a trei ore de joc, acest “triunghiular” s-a dovedit a fi un test util, fiecare echipă având posibilitatea să facă ultimele retușuri înaintea debutului de sezon care se va produce peste puțin timp. Ca și în alte jocuri de verificare, rezultatul final a interesat mai puțin, fiecare grupare urmărind să-și cristalizeze o formulă de joc cât mai competitivă. Cu mici excepții, cel puțin în tabăra câmpineană, antrenorul Mugurel Negreanu a încercat să ruleze o formulă de joc cât mai apropiată cu cea care va începe sezonul. Cu mențiunea că durata meciurilor a fost  de 50 minute, acestea s-au desfășurat astfel:
● În primul joc al turneului s-au aflat față în față A.S. Muntenii Câmpina și A.C.S.M. Codlea, încheiat cu un rezultat nedecis, scor 2-2, chiar dacă fotbaliștii gazdă au fost superiori la capitolul dominare trecându-și în cont și o bară. Golurile câmpinenilor au fost semnate de Aristide Buzilă (foto) și Vali Bărbulescu, ultimul din penalty. Muntenii au început cu Briotă – Bej, Stanciu, Pop, Necula, Grigore, Bărbulescu, Tandalache, Buzilă, Duricu, Matinca. Au mai evoluat Drăcea și Nicola.
● A urmat a doua partidă disputată între A.C.S.M. Codlea și Viitorul Fortuna Breaza. Per ansamblu a fost un joc viu disputat, cu multe goluri în care victoria a revenit reprezentanților județului Brașov, scor 5-3.
● Ultimul joc al turneului a avut ca protagoniste formațiile A.S. Muntenii Câmpina și Viitorul Fortuna Breaza, la finalul căruia s-a consemnat victoria fotbaliștilor câmpineni, scor 7-0. Așadar o victorie fără comentarii, lista marcatorilor cuprinzând numele lui Adrian Grigore (2), Claudiu Drăcea (2), Andrei Duricu, Aurel Tandalache și Sabin Nicola. Mugurel Negreanu a trimis pe gazon pe Briotă – Bej, Stanciu, Pop, Necula, Grigore, Bărbulescu, Tandalache, Buzilă, Duricu, Matincă. Au mai jucat Drăcea și Nicola.
Cum un meci s-a terminat și altul stă să înceapă, acum toate gândurile jucătorilor câmpineni se îndreaptă spre meciul de sâmbătă viitoare atunci când vor susține primul joc oficial al stagiunii de primăvară pe stadionul din Băltița, în compania formației C.S. Mănești 2013.
Declarații după meci:
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“Așa cum anticipam consider că a fost un turneu reușit la capătul căruia cele trei competitoare s-au putut declara mulțumite. Am văzut o echipă de la Codlea bună, cu câțiva jucători care m-au impresionat, care chiar știau fotbal. Sunt mulțumit de atitudinea băieților mei, de felul cum au gestionat fiecare joc. Deci un test util care încheie o perioadă de pregătire presărată cu multe meciuri de verificare. Acum așteptăm cu încredere startul noului sezon”