duminică, 10 februarie 2019

Gazdele au făcut legea!


A.S. Muntenii Câmpina – C.S. Valea Doftanei 7-3 (3-1)

A.S. Muntenii își continuă cu regularitate programul de pregătire în perspectiva noului sezon. Jucătorii antrenați de Mugurel Negreanu au susținut astăzi a patra partidă de verificare după ce până acum au avut ca adversare formațiile C.S. Cornu 2, Viitorul Fortuna Breaza și Tricolorul Breaza. De această dată parteneri de întrecere au fost fotbaliștii de la C.S. Valea Doftanei. După ce la pauză gazdele conduceau cu 3-1, goluri semnate de Grigore (`20) (foto), Nedelcu (`22), Buzilă (`30) și F. Tocitu (`35), în mitanul secund au fost consemnate încă șase goluri. Pentru câmpineni au înscris Bărbulescu (`52 – penalty), Grigore (`58), Tandalache (`65), Drăcea (`75) iar în replică oaspeții au marcat prin F. Tocitu (`60) și Olteanu (`77). Concluzionând, se poate spune că fotbaliștii câmpineni au controlat cu autoritate un joc în care scorul putea lua proporții și mai mari însă ca de fiecare dată au irosit cu multă ușurință ocazii clare de gol.
A.S. Muntenii: Briotă – Bej, Stanciu, Matache, Pop, Bărbulescu, Grigore, Tandalache, Buzilă, Duricu, Nedelcu.
Au mai evoluat: Dobre, Drăcea, Comănoiu și Matincă
Antrenor: Mugurel Negreanu
C.S.: Mănescu - Cobeanu, Marian Manea, Ungureanu, Cojocaru, F. Tocitu, Cardos, Marius Manea, B. Tocitu, Amar, A. Bârsan.
Au mai jucat: Olteanu, I. Bârsan, Șerban
Antrenor: Claudel Marin
După acest test, A.S. Muntenii Câmpina se va afla în fața primului joc oficial, acesta contând pentru turul al III-lea a Cupei României, faza pe județ. Va fi o dispută pe care Marian Stanciu și colegii lui o vor susține la Provița de Sus, duminica viitoare, ora 11.00, în compania formației locale.
Declarații după meci:
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“A fost un test util înaintea partidei de Cupă pe care o vom disputa duminica viitoare. Am dominat categoric și pot să spun că mi-au plăcut combinațiile pe care le-au reușit jucătorii mei. Am remarcat pofta de joc și atmosfera bună din cadrul lotului nostru. Din nefericire s-a accidentat Matache și sper să nu fie ceva grav. În linii mari vom defila cu acest lot și aștept cu încredere următoarele meciuri”
- Galerie foto -