duminică, 23 septembrie 2018

Nedelea a primit ce merita!


Prahova Nedelea - A.S. Muntenii Câmpina 2016 1-3 (0-2)
Fără antrenor pe bancă și cu mai multe absențe în lot, A.S. Muntenii a avut puterea să părăsească ca învingătoare stadionul din Nedelea. Început în zilelele premergătoare acestei etape, prin amenințări la adresa antrenorului Mugurel Negreanu, motiv pentru care acesta nu a făcut deplasarea, meciul și rezultatul nu a dat satisfacție formației gazdă. Cât i-a încălzit pe localnici punctele pierdute și strategia pe care au folosit-o contează mai puțin, mai ales într-un joc fără miză și mai ales la nivelul unui eșalon în care se face fotbal de plăcere. Sigur, părerile pot fi pro sau contra pe marginea acestui joc sau dacă vreți la tot ce se petrece în fiecare sezon sub privirile indulgente ale A.J.F.-ului care întotdeauna iese basma curată. Fără a face o radiografie completă a celor petrecute pe gazon se poate spune totuși că determinarea și caracterul fotbaliștilor câmpineni au fost la superlativ. Elevii lui Mugurel Negreanu, cel care a suferit lângă telefon pe timpul desfășurării acestei partide, au predat o veritabilă lecție de fotbal colegilor din Nedelea. Golurile au curs unul după altul în poarta gazdelor spre stupefacția întregii asistențe. Primul care a lovit a fost experimentatul Vali Bărbulescu (foto) în minutul 15, acesta trimițând un șut necruțător din careu direct în “ațele” porții adverse. Câteva minute mai târziu, în urma unui corner executat de pe banda dreaptă de către Adrian Grigore, a fost rândul lui Aristide Buzilă să înscrie cu capul un gol care a ridicat de bucurie întreaga bancă tehnică a oaspeților. În ciuda unui joc dur, cu multe faulturi resimțite din plin de: Duricu, Grigore și Tandalache, a venit și minutul 70. A fost minutul când Aurel Tandalache a făcut spectacol cu un lob peste portarul gazdelor, după o pasă perfectă venită de la Buzilă. Golul de “onoare”, dacă se mai poate folosi acest cuvânt, a fost marcat din penalty în minutul 80. Cel care s-a aflat pe margine, în calitate de "antrenor" a fost președintele Gery Dinică. Acesta a început cu: Briotă – Bej, Horja, C. Pop, Necula, Bărbulescu, Buzilă, Duricu, Grigore, Tandalache, Nedelcu. Au mai fost folosiți Matache și Dobre. În următoarea etapă, fotbalişţii câmpineni ar fi trebuit să aibă rolul de gazdă în confruntrea cu Unirea Călinești, însă această grupare care, ca și altele din această serie, nu prea are treabă cu fotbalul a fost exclusă din campionat. Din păcate, golănia, prostia și violența se întâlnesc mai mereu în fotbalul prahovean. Trist dar adevărat!  
Declarații după meci:
Gery Dinică (președinte A.S. Muntenii):
“Afirm cu tărie că la ora actuală avem cea mai bună formație de la înființare. A fost o mândrie pentru mine să fiu alături de acești băieți minunați și chiar dacă în curând mă voi întoarce în Franța, voi fi în continuare un adevărat președinte pentru ei. Le mulțumesc din suflet și aștept în continuare prestații și rezultate la fel de bune ca până acum. Suntem pe primul loc și asta înseamnă foarte mult pentru mine”
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii):
“Nu am cuvinte după această victorie obținută în niște condiții pe care nici un antrenor nu și le-ar dori. A fost ceva extraordinar și le mulțumesc elevilor mei pentru victorie și spectacol. Mă bucur că avem o medie de trei – patru goluri pe meci. Poate acest apetit se datorează și mie pentru simplu fapt că am fost atacant de meserie și îmi plăcea foarte mult golul. Dar să revenim cu picioarele pe pământ. Important este că suntem o familie unită și trebuie să privim cu încredere spre viitor.”