duminică, 5 august 2018

O nouă ediție a “Cupei Prietenia”


Într-un fotbal câmpinean aflat în suferinţă, "Cupa Prieteniei" este una dintre competițiile care încearcă să reziste, bifând în acest an ediţia cu numărul 2. Astfel, în organizarea clubului A.S. Muntenii în parteneriat cu Consiliul Local al municipiului Câmpina, ultima zi din acest weekend a prilejuit iubitorilor de fotbal câmpineni și nu numai, un atractiv turneu de fotbal. Alături de echipa gazdă la start s-au aliniat mai multe grupări fotbalistice care au încercat, în măsura posibilităţilor, să ofere un spectacol cât mai agreabil celor prezenţi în tribuna cochetei baze sportive de la "Petrol". Conform tragerii la sorți, primele două meciuri au avut drept miză calificarea în finală, învinsele trebuind să se mulțumească cu încă susținerea unui joc pentru ocuparea unei poziții pe podium.
● A.S. Muntenii Câmpina 2016 – C.S. Bordeni 0-0 (1-3 la lovituri de departajare)
Creditați cu prima șansă, fotbaliștii câmpineni nu au reușit să-și fructifice avantajul terenului propriu, irosind câteva bune oportunități de a marca prin Bărbulescu și Nedelcu. Practic aceștia au intrat în jocul adversarului, un joc de uzură în care loteria penaltiurilor a decis echipa care a făcut pasul în finală. Pentru C.S. Bordeni a înscris Moraru, Șoldan și Tăbârcă iar de partea cealaltă, a punctat numai Vali Bărbulescu.
● Viitorul Provița de Sus – C.S. Scorțeni Mislea 1-1 (1-3 la lovituri de departajare)
A fost un meci în care fiecărei echipe  i-a surâs șansa de a merge în finală. Mai întâi, C.S. Mislea a deschis scorul prin Gorgan dar spre final egalarea a fost adusă de provițeanul Nicola. La fel ca și în precedentul meci, s-a trecut la executarea loviturilor de la punctul cu var, Zeița Fortuna alegând formația din Mislea grație golurilor marcate de Neagoe, Căpățână și Nițu. Pentru C.S. Viitorul a înscris Bobeică.
Finala mică
A.S. Muntenii Câmpina 2016 – Viitorul Provița de Sus 2-0 (1-0)
Îmboldiți în permanență de antrenorul Mugurel Negreanu, Ionuț Pop și colegii lui au interpretat o cu totul altă partitură față de precedenta partidă, atunci când lipsa de inspirație sau de  concentrare a făcut ca rezultatul final să le fie defavorabil. Într-o notă de dominare menținută de-a lungul acestei partide, primul gol a fost opera lui Bogdan Nedelcu, acesta reluând din 6 metri o centrare perfectă a lui Adrian Grigore. Puțin mai târziu, acesta din urmă a șutat dela 16 metri în transversală după care șutul puternic expediat de Straț a fost respins cu dificultate de portarul advers. Mitanul secund a adus un nou gol în contul câmpinenilor, Bogdan Nedelcu recidivând în urma unei acțiuni desfășurate în careul mic al oaspeților, “înțepând” o minge care s-a oprit în plasa porții lui Oiță.
A.S. Muntenii: I. Pop – I. Necula, C. Pop, Horja, R. Constantin, Ivan, Bărbulescu, A. Grigore, Aldea, Straț, Nedelcu.
Au mai fost folosiți : Dragomirescu, Bej, Pătran, Dobre
Antrenor: Mugurel Negreanu
Viitorul: Oiță – Pascu, Tudor, Goran, Banu, Nicola, Bobeică, L. Marin, Piciorea, Moldoveanu, Butufei.
Au mai jucat: Găman, R. Necula.
Antrenor : Ciprian Burlacu
Finala mare
C.S. Bordeni – C.S. Scorțeni Mislea 1-0 (1-0)
Chiar dacă la început au încercat prin Gorgan și Căpățână să puncteze la capitolul posesie, cei care și-au arătat “colții” au fost fotbaliștii din Bordeni prin Racheru, acesta punându-l la grea încercare pe Crăciun. A fost un prim semnal de alarmă care a anunțat și unicul gol al partidei, semnat la finalul primei reprize de Dinu, șutul acestuia fiind unul plasat, fără speranțe pentru portarul advers. La adăpostul acestui gol, pe o caniculă greu de suportat, fotbaliștii din Bordeni au reușit să conserve rezultatul și bineînțeles, să câștige acest turneu.
C.S. Bordeni: A. Panaitescu – Dumitru, Tănase, I. Tăbârcă, B. Șoldan, Onică, Dinu, Stan, Totolici, Racheru, Tuță.
Au mai jucat: M. Tăbârcă, A. Șoldan, Stoian, Oncică, Stoica, Tudorache
Antrenor: Adrian Panaitescu          
C.S. Scorteni Mislea: Crăciun – Căpățână, I. Panaitescu, Ion, Stoican, Viuleț, Nițu, Gorgan, Datcu, Neagoe, Postolache.
Antrenor: Daniel Căpățână
- Galerie foto -

A.S. Muntenii Câmpina 2016

C.S. Scorteni Mislea

C.S. Bordeni












Festivitate de premiere
Evident, din program nu a lipsit festivitatea de premiere. În lipsa președintelui clubului organizator, Gery Dinică, oficiul a fost făcut de Mugurel Negreanu. În aplauzele întregii asistenţe, rând pe rând, echipele care s-au clasat pe podium au primit cupe şi medalii. Felicitări şi pentru organizatorii acestei competiţii care și de această dată au fost la înălţime. De fapt, a face mişcare, a face sport într-un cadru organizat înseamnă în primul rând sănătate, înseamnă viaţă.





Impresii ... impresii ... impresii
Mugurel Negreanu (antrenor A.S. Muntenii Câmpina 2016):
“Consider că a fost un antrenament util, pe o căldură în unele momente insuportabilă, având posibilitatea să rulez aproape toți jucătorii pe care îi am la dispoziție în acest moment. Pot să spun că mai avem puțin de lucrat și îmi doresc să tratăm cu mai multă seriozitate meciurile care vor urma. Exemplu a fost jocul de la Tufeni unde echipa a avut o cu totul altă determinare. Atunci când privești jocul de sus, fotbalul te pedepsește.”

Gery Dinică (președinte A.S. Muntenii Câmpina):
“Chiar dacă din motive de serviciu sunt plecat din țară, va rog să mă credeți că am fost în permanență ținut la curent cu desfășurarea acestei competiții. Nu pot decât să felicit cele patru echipe care au participat și în același timp să mulțumesc și factorilor locali care și de această dată au fost alături de noi. Pentru echipa mea a fost în primul rând un bun prilej de a mai face câteva jocuri de pregătire până la debutul noului sezon care va începe în curând”

Adrian Panaitescu (antrenor C.S. Bordeni):
“A fost o competiție reușită și mă bucur că împreună cu elevii mei am reușit să terminăm pe primul loc. Am avut un prim meci, adversară fiind echipa gazdă, în care victoria noastră a fost decisă cu puțin noroc, după loviturile de departajare. În finală consider că am fost echipa cea mai bună și repet, ne bucurăm pentru acest succes”