vineri, 24 august 2018

Gata de luptă


A.S. Muntenii Câmpina 2016
Optimism și încredere
Culori:        alb-roșu-albastru
Stadion:     ”Petrol”
După un sezon în care a cochetat în permanență cu primele poziții din clasament, gruparea prezidată de Gery Dinică este gata de luptă. De această dată, fanii acestei echipe vor avea prilejul să vadă la lucru o formulă de joc care în această vară a suferit mai multe schimbări. Prima schimbare apare pe banca tehnică unde ca “principal” a fost numit Mugurel Negreanu, acesta având misiunea, deloc ușoară, de a forma o echipă competitivă. Celelalte schimbări s-au produs la nivelul lotului, după ce o parte dintre jucători au ales să plece pe alt drum. 
” Am pornit la drum cu un nou antrenor. Lotul a suferit unele modificări și am credința că suntem pe un drum bun. Campionatul care bate la ușă se anunță a fi unul mult mai atractiv ca cel precedent și când spun acest lucru mă gândesc că la start se vor afla echipe cum ar fi: Fortuna Breaza sau A.S. Tufeni. Practic, facem eforturi mari, mă refer în primul rând la cele de ordin financiar, și îmi doresc că acestea să aducă cât mai multe bucurii în sufletele celor care sunt lângă noi, a celor care pe frig, ploaie sau soare sunt prezenți la meciurile noastre.”, declara recent președintele Gery Dinică (foto).
Cu un antrenor nou, Mugurel Negreanu, care a fost desemnat să conducă de pe margine formația câmpineană dar și cu o serie de jucători noi înregimentați în pauza competițională, Muntenii privesc cu încredere viitorul sezon așteptând să debuteze cu dreptul în prima confruntare programată la finele acestei săptămâni, atunci când vor întâlni în deplasare, formaţia C.S. Sirna Varnița.
“Am așteptări destul de mari. Consider că am un lot bun care poate face în continuare o figură frumoasă într-o serie cu multe grupări fotbalistice cunoscute. Nu avem un obiectiv  care poate crea presiune. Important pentru mine este grupul, important este să creăm o familie și dacă reușim acest lucru în mod sigur vor fi și rezultate pe măsură. Ne dorim să fim apreciați pentru tot ce vom încerca să realizăm pe terenul de joc. Dacă punem suflet și pasiune în tot ceea ce facem, atunci sigur lumea ne va urmării cu atenție.”, declara la începutul mandatului său, antrenorul Mugurel Negreanu.(foto)

Transferuri:
-Au plecat: Ion Burchi, Adrian Burchi, Gheorghe Stanciu  toți trei la (Intersport Filipești), Răzvan Ganea (Sportul Câmpina),
-Au venit: Alexandru Bej (Tricolorul Breaza), Claudiu Briota (Tricolorul Breaza), Aurel Tandalache (Viitorul Caragiale), Alin Ivan (liber de contract), Aristide Buzilă (C.S. Valea Doftanei)

Meciuri de pregătire:
Fortuna Breaza – A.S. Muntenii 4-2; Viitorul Aricești Rahtivani – A.S. Muntenii 2-6; A.S. Tufeni – A.S. Muntenii 1-5; A.S. Muntenii – C.S. Bordeni 0-0, A.S. Muntenii – Viitorul Proviţa de Sus 2-0, Unirea Călinești – A.S. Muntenii 3-3.
Formaţie probabilă:
I.Pop – Necula, C. Pop, Horja, Constantin, Bărbulescu, Grigore, Duricu, Tandalache, Nedelcu, Strat

Lot de jucători:
● Portari: Ionuț Pop, Claudiu Briotă
● Fundaşi: Ionuț Necula, Cătălin Pop, Emil Horja, Alexandru Bej, Robert Constantin, Dragoș Dumitrescu, Vlad Matache.
● Mijlocaşi: Alexandru Duricu, Valentin Bărbulescu, Adrian Grigore, Florin Dobre, Alin Ivan, Aristide Buzilă, Aurel Tandalache.
● Atacanţi: Bogdan Nedelcu, Ionuț Strat.
● Antrenor principal: Mugurel Negreanu

Conducere:
● Preşedinte: Gery Dinică