duminică, 29 iulie 2018

Tufeniul spulberat la el acasă!


A.S. Tufeni - A.S. Muntenii Câmpina 2016 1-5 (1-4)
Unul dintre cele mai interesante amicale disputate în acest weekend a fost de departe cel de la Tufeni. S-au aflat față în față două formații care foarte probabil vor fi colege de serie în viitorul sezon dar care la această oră sunt în plină reconstrucție. Gazdele, antrenate de Gheorghe Șerban, au revenit în peisajul fotbalului prahovean după ce în campionatul trecut s-au retras din Liga A Prahova încercând în acest moment să-și atragă vechea gardă cu care a defilat în sezoanele precedente. De partea cealaltă, echipa câmpineană a pornit la drum cu Mugurel Negreanu (foto), un antrenor tânăr, dornic de performanță, care în această perioadă caută noi nume de jucători deciși să continuie linia ascendentă din sezonul trecut. 
La capătul celor 90 de minute de joc, cei care au făcut diferența au fost fotbaliștii oaspeți care cel puțin în prima repriză au controlat cu autoritate ostilitățile, fapt concretizat și pe tabela de marcaj. Pe fondul mai multor schimbări, mitanul secund a fost mult mai echilibrat, dar concluzia generală este că încet, încet formația câmpineană poate deveni în sezonul care urmează o nucă greu de spart pentru orice adversar. Pe marginea acestui joc, “principalul” echipei A.S. Muntenii s-a declarat foarte mulțumit apreciind că, “elevii mei au avut o evoluție meritorie și pot să remarc determinarea și atitudinea de care au dat dovadă, tratând acest meci ca și cum ar fi fost unul oficial. Suntem pe un drum bun și aștept în continuare evoluții pe măsură la turneul pe care-l vom organiza duminica viitoare pe stadionul de la “Petrol”. Golurile învingătorilor au fost marcate de Nedelcu, Necula, Pătran, I. Pop (penalty) și Dragomirescu. A.S. Muntenii s-a prezentat la această partidă cu următoarea distribuție: I. Pop – Constantin, Horja, Necula, C. Pop, Grigore, Duricu, Bărbulescu, Dragomirescu, Nedelcu, Pătran. Au mai fost folosiți Dumitrescu și Aldea.
Așa cum s-a anunțat, pentru A.S. Muntenii, care va avea și calitatea de echipă organizatoare alături de Consiliul Local al municipiului Câmpina, urmează un atractiv turneu care se va desfășura pe data de 5 august pe stadionul “Petrol”, intitulat Cupa Prieteniei. Competiția va reuni la start patru formații iar la final în cadrul unei festivități de premiere se vor decerna cupe, medalii și diplome.