sâmbătă, 24 februarie 2018

Ultima repetiție!


A.F.C. Brebu – Avântul Măneciu 2-2 (2-1)
Aflați în linie dreaptă cu pregătirile, elevii antrenorului Robert Săvulescu au susținut un ultim amical, adversari fiind fotbaliștii de la Avântul Măneciu. Frigul și un teren asupra căruia s-au făcut eforturi mari pentru a arăta în condiții cât de cât acceptabile au fost principalele ingrediente cu care s-au confruntat ambele combatante, finalul partidei consfințind un rezultat de egalitate. A fost un joc în care au alternat perioadele de dominare dar cel mai important lucru pentru cei doi antrenori a fost să stabilească în linii mari formulele de bază cu care vor aborda noul sezon. Singura absență de marcă din efectivul gazdelor a fost atacantul Bogdan Dumitru, acesta lipsind motivat. Cam pe aceleași coordonate s-a prezentat și formația oaspete, una dintre cele mai puternice din Liga A Prahova, singura absență notabilă fiind aceea a portarului titular. Lista marcatorilor în dreptul amfitrionilor a cuprins numele lui Drăgan și Plumb.
A.F.C. – ul a început cu: Stănulescu – Dima, Zaibert, Burlacu, Marcu, Budileanu, Pancovici, Dorișor, Stoica, Plumb, Drăgan.
Au mai fost folosiți: M. Rada, C. Rada, Ciobotaru, Bucura, Veselul, Tocitu, Stănescu.
Gata de luptă, Iulian Zaibert (foto) și colegii săi privesc cu mult optimism primul joc oficial din viitoarea stagiune. Pentru aceștia va urma o duminică concretizată cu o scurtă deplasare la Câmpina unde vor întâlni pe A.S. Muntenii, formație ce activează la nivelul Ligii B Prahova. Legat de această partidă care contează pentru turul al VI – lea din cadrul Cupei A.J.F. Prahova, președintele Cătălin Tănase a declarat: “Venim la Câmpina cu dorința clară de a câștiga. Trebuie să ne spălăm un pic rușinea din amicale. Vrem să demonstrăm că totuși este o diferență de valoare față de echipa câmpineană. Avem tot lotul valid și este normal să plecăm cu prima șansă.”