miercuri, 25 octombrie 2017

Revenire de senzaţie pentru Adrian Vintilă

24 iunie 2017, minutul 68, Petrolul Ploieşti - Dentaş Tărtăşeşti: ”acţiune Nini Popescu cu … Vintilă este liber în careu …gooool Petrolul …”, era comentariul de la această partidă transmisă de DIGI TV.
24 octombrie 2017, minutul 90 + 2, Petrolul Ploieşti – C.S. Mioveni: “nu este ofsaid, steagul rămâne jos … este bară … gooool …1-1. A înscris noul intrat … Adrian Vintilă”, era comentariul meciului transmis de TELECOM SPORT 1.

Iată că la un interval de exact patru luni, coincidenţă sau nu, talentatul atacant petrolist aruncă din nou stadionul în aer, marcând un gol pe care iubitorii de fotbal ploieşteni, prezenţi în tribunele arenei “Ilie Oană”, l-au savurat îndelung. A fost un gol pe care Adrian Vintilă (foto TELECOM SPORT 1) îl aştepta de mult, un gol care poate reprezenta un nou început pentru el sub culorile petroliste. Din păcate, finalul acestei partide nu a fost cel dorit dar fotbalul practicat de “lupi” a fost cu mult peste ce s-a văzut în partidele de campionat. Şi cum un meci se termină iar altul stă să înceapă, toate gândurile ne conduc la meciul de vineri, ora 18.45, atunci când la Ploieşti va sosi formaţia Atletic Bradu.