duminică, 20 august 2017

Început de stagiune promiţător

C.S. Brazi Popeşti – Sportul Câmpina 1-1 (0-0)
Trecând peste dificultăţile de ordin financiar dar cu plăcerea de a juca şi dorinţa lui “Mara” Ciobotaru de a rămâne în continuare ancorat în peisajul fotbalului prahovean, echipa câmpineană a pornit la un nou drum. De această dată, într-un nou sistem competiţional fixat de conducătorii A.J.F.-ului, sub titulatura Liga B Prahova, “ţintarul” a făcut ca jucătorii conduşi de pe margine de Philip Basma să se deplaseze pe terenul formaţiei din Brazi. Per ansamblu a fost un joc echilibrat care în final a condus la un rezultat de egalitate. Oaspeţii au marcat prin Mugurel Negreanu, acesta reluînd cu capul o centrare a lui Edi Ţigănuş, pentru ca gazdele să egaleze în urma unei erori a defensivei câmpinene. Ţigănuş, Coman sau Mugurel Negreanu sunt, dacă se poate spune aşa, ultimele achiziţii ale Sportului din această vară, care în mod sigur, dacă vor fi prezenţi constant la meciuri, vor fi un punct de atracţie pentru iubitorii de fotbal câmpineni. În această partidă, formaţia câmpineană a avut următoarea distribuţie: Constantin - Biro, A. Negreanu, Rădulescu, Voicu, Creţu, Ţigănuş, Jantea, Spurcaciu, R. Coman, M. Negreanu. Au mai fost folosiţi Roşu, C. Andrei, Pantilie, Dinică.
În următoarea etapă, Alin Negreanu (foto) şi colegii lui vor întâlni duminica viitoare, ora 11.00, pe stadionul “Rafinăria”, formaţia Stejarul Goruna Cocorăştii Mislii.

Declaraţie după meci:
Philip Basma (antrenor Sportul):

“Am întâlnit o echipă foarte arţăgoasă, în sensul bun al cuvântului, care cred eu că va pune multe probleme adversarilor din acest campionat. A fost un plus de posesie din partea noastră dar încă suferim la capitolul omogenitate. Sunt mai mulţi jucători care au bifat primul meci împreună şi îmi doresc ca în limita posibilităţilor, să avem o formulă de joc stabilă. Mulţumesc jucătorilor mei pentru efort şi doresc ca la acest punct de început, să se mai adauge încă trei, duminica viitoare, după partida pe care o vom susţine în compania formaţiei Stejarul Goruna.”