duminică, 27 august 2017

Greu, dar frumos

A.F.C. Brebu – Tricolorul Breaza 2-1 (0-1)
Sub povara eşecului din etapa trecută, jucătorii din Brebu au avut o primă repriză sub aşteptări, nereuşind să pună în pericol poarta adversă. Mai mult, pe fondul unui joc haotic s-au văzut şi conduşi pe tabela de marcaj, graţie golului înscris de Şovăială.  După  o  pauză  “fierbinte” pentru elevii  antrenorului  Robert  Săvulescu,  aceştia  au  schimbat complet partitura, punând constant presiune la poarta oaspeţilor. Brezenii au cedat pentru prima oară în urma unui penalti transformat de Bogdan Dumitru, pentru ca pe final, juniorul Drăgan să aducă bucurie deplină în tabăra gazdelor, după o acţiune semnată de Daniel Ciobotaru (foto).
A.F.C. – ul a început cu: Bucuroiu – Butufei, Marcu, R. George, Stoica, Fl. Pancovici, Bunea, Ene, C. Rada, Dumitru, Drăgan. Au mai jucat: Ciobotaru, Budileanu şi Plumb.
La final, preşedintele grupării din Brebu, Cătălin Tănase, s-a declarat mulţumit de rezultat, apreciind că, “în ciuda inerentelor absenţe din primul “11”, am reuşit o repriză secundă bună, respectiv o victorie meritată”. În completare, antrenorul Robert Săvulescu a spus că, “am avut un meci greu, un meci de care mi-a fost frică, mai ales după startul ezitant din acest debut de sezon. Le mulţumesc jucătorilor mei pentru determinare şi efortul pe care l-au depus. Deasemenea, vreau să mulţumesc şi publicului care a fost prezent alături de noi în număr destul de mare”. În următorul episod, formaţia brebeană va evolua la Slănic, în compania nou promovatei, C.S.O. Măgura.