sâmbătă, 5 august 2017

Căldură mare şi mulţi absenţi

Sportul Câmpina – A.F.C. Brebu  2-2
Cum suntem în plin sezon de “amicale”, se poate spune că municipiul Câmpina stă foarte bine la acest capitol. Cu toate acestea, fotbalul câmpinean se află în cădere liberă şi şansele ca el să revină acolo unde a fost odată sunt foarte mici. Dar să revenim la jocurile “amicale” care pentru echipele câmpinene existente la această oră, au devenit unele de plăcere. Sâmbătă după amiază, pe stadionul “Rafinăria” s-au aflat faţă în faţă Sportul Câmpina şi A.F.C. Brebu. Căldura mare şi distribuţiile incomplete ale celor două grupări a făcut ca jocul de pe gazon să aibă mult de suferit. Dacă la gazde banca a fost foarte “subţire”, doar cu două rezerve, la oaspeţi au lipsit din diverse motive mai mulţi jucători de bază printre care: Dumitru, Pancovici, Budileanu, Bunea şi Zaibert. Totuşi, printre aceste absenţe este de notat şi prezenţa în echipa brebeană a lui Radu George (foto), un fotbalist cu o mare experienţă competiţională. Acesta, după mai multe încercări de a se transfera de la A.F.C. Băneşti, se pare că va opta să evolueze din sezonul viitor sub comanda antrenorului Robert Săvulescu. Specific acestei perioade de acumulări, rezultatul a interesat mai puţin, la finalul jocului consemnându-se un scor egal. Pentru câmpineni au marcat Constantin şi Rădulescu, de partea cealaltă golurile fiind semnate de Oprica şi Plumb.
Sportul: Ionescu – Biro, Voinea, A. Negreanu, Rădulescu, Jantea, Creţu, Constantin, Dinică, Pantilie, M. Negreanu. Pe parcursul jocului a mai fost folosit şi Burlacu.
Antrenor: Philip Basma
A.F.C. Brebu: Stănulescu – Butufei, Marcu, R. George, Ciubotaru, Baciu, M. Rada, Plumb, Stoica, Ene, Oprica. Au mai jucat: Bucura, Tocitu şi C. Rada.
Antrenor: Robert Săvulescu.