sâmbătă, 9 martie 2013

A.F.C. Brebu – C.S. Blejoi 2-4


Una caldă, una rece
În faţa proprilor suporteri, fotbaliştii brebeni nu au mai reuşit să repete succesul din etapa trecută. De această dată s-au lovit de o echipă superioară la toate capitolele, dar cu puţină şansă, poate rezultatul final ar fi fost cu totul altul. Practic, pe fondul unui joc echilibrat, în prima repriză, Ion Lucian a avut posibilitatea de a înscrie, însă până la pauză tabela a rămas neschimbată. Echilibrul s-a păstrat până la jumătătea reprizei secunde, şi odată cu primirea primului gol, elevii lui Robert Săvulescu au picat la toate capitolele. Golurile au curs în poarta gazdelor unul după altul, iar reuşitele pe final ale lui Ciobotaru şi Sora au avut darul să conteze numai din punct de vedere statistic. În acest joc, primul “11” brebean a avut următoarea configuraţie: Stănulescu (cpt) – I. Lucian, Drăgan, Savu, Durbac, Motoroiu, Marcu, Vintilă, Ciobotaru, Nichifor, Voinea. Au mai jucat: Sora şi Târboiu.
Antrenor: Robert Săvulescu
În următoarea etapă, Alex Târboiu (foto) şi colegii lui se vor deplasa pe stadionul formaţiei C.S. Păuleşti. Acest joc este programat duminica viitoare, începând cu ora 11.00.


Declaraţii după meci

Robert Săvulescu (antrenor A.F.C. Brebu):
”Am întâlnit o echipă mult mai bună ca noi din toate punctele de vedere. În prima repriză, elevii mei au avut o evoluţie bună şi puteam să deschidem scorul prin Ion Lucian. Din păcate, în partea a doua a jocului am primit patru goluri, noi fiind deficitari la fazele fixe. Rămâne în urmă regretul că nu am putut lega două victorii. Avem un program dificil în continuare. Deplasare la Păuleşti, urmată de două jocuri acasă, cu Avântul Măneciu şi C.S.O. Plopeni”.