sâmbătă, 16 februarie 2013

A.F.C. Brebu - C.S. Poiana Câmpina 2-0

Un nou amical s-a consumat în această dimineaţă pe stadionul din Brebu, unde fotbaliştii localnici au primit vizita liderului Ligii C Prahova, seria Slănic, C.S. Poiana Câmpina. Specific acestei perioade, cu un teren acoperit de zăpadă şi îngheţat pe deasupra, jocul a fost unul de angajament, cele două echipe punctând la capitolul pregătire fizică. Din păcate pentru echipa gazdă, care şi aşa are un efectiv redus de jucători, Savu a suferit o accidentare, urmând ca medicii să-şi dea verdictul asupra gravităţii acesteia în următoarele zile. Ambele goluri ale întâlnirii au fost opera lui Ion Lucian.
Pe parcursul acestei partide, A.F.C. – ul i-a folosit pe: Stănulescu – I. Lucian, Drăgan, Savu, Durbac - Marcu, Baciu, Târboiu, Badea - Sora, Ciobotaru. Au mai jucat: Corneanu, Spânu şi Turcu.
Antrenor: Robert Săvulescu.
Mâine dimineaţă, George Badea (foto) şi colegii lui vor primi vizita unui adversar mult mai bine cotat, este vorba de formaţia Vulturii Proviţa de Sus, ocupanta locului II, în seria Vest, a Ligii B Prahova.


Declaraţii după meci:

Robert Săvulescu (antrenor A.F.C. Brebu):
“A fost un joc, ca de altfel şi cele disputate până acum, în care factorul fizic şi-a spus cuvântul. Din păcate, în această perioadă, cel puţin noi, nu avem parte de terenuri corespunzătoare, în care tehnica jucătorilor să fie pusă în valoare. Mă îngrijorează accidentarea lui Savu, un jucător exponenţial al echipei. Sper ca mâine să-i am în teren pe Voinea, Niţă şi Motoroiu, aceştia fiind astăzi învoiţi”.