duminică, 25 noiembrie 2012

Victoria Bordeni – C.S. Cornu 1-1

Cu gândul mai mult la vacanţă, lipsiţi de concentrare, fotbaliştii corneni au trecut pe lângă o victorie pe care mulţi o anticipau.
Cu toate că au deschis scorul chiar în minutul 3, prin Băjenaru (foto), oaspeţii au dovedit şi în acest meci că au probleme mari în faza de finalizare. Ratările din acest joc l-au exasperat pe antrenorul Andrei Ionescu, acesta fiind conştient că în pauza competiţională trebuiesc luate măsuri pentru rezolvarea acestui capitol. Chiar dacă per ansamblu au controlat ostilităţile, rezultatul nu are darul să-i mulţumească pe jucătorii oaspeţi, aceştia încheind un sezon în care aşteptările propriilor suporteri erau mult mai mari. Primul „11” al formaţiei din Cornu a avut următoarea componenţă: Antal – Coman, Basma, Diaconu, Mitrea, Burlacu, Ungureanu, Ţigănuş, Băjenaru, Vane, Drăgoi. Au mai fost folosiţi: Ghindă, Drăgan, Duţă şi Constantinescu. După acest rezultat, fotbaliştii corneni ocupă locul 4, la 6 lungimi faţă de actualul lider, echipa A.S. Tufeni. Până la startul sezonului de primavară, care se anunţă a fi unul de foc, caruselul fotbalului judeţean intră într-o vacanţă destul de lungă, timp în care, la gura sobei, se vor face multe planuri de viitor.

Declaraţii după de meci:

Andrei Ionescu (antrenor C.S. Cornu):
”Iată, am pierdut din nou puncte preţioase pe mâna noastră. Au fost greşeli impardonabile din partea jucătorilor mei care au condus la acest rezultat”.