joi, 22 noiembrie 2012

Un joc cu multe ambiţii

Diferenţa de locuri din clasament, face ca formaţia gazdă să fie favorită. Totuşi, să nu uităm că astfel de întâlniri, considerate derbiuri zonale, produc multe patimi şi ambiţii, şi pot avea rezultate imprevizibile. Se întâlnesc două echipe care cuprind numele unor jucători valoroşi la nivelul Ligii A Prahova, existând toate premisele unui spectacol fotbalistic de calitate. În aceste condiţii, organizatorii se aşteaptă la un număr mare de spectatori şi fac apel pe această cale, la o comportare civilizată din partea acestora, pe toată durata partidei.

Formaţii probabile

C.S. Băneşti: A. Negreanu – A. Burchi, Gorgan, Albu, Cristache (cpt), Grigoraş, Budileanu, Iancu, Creţu, M. Negreanu, Filote.

Antrenori: Ion Burchi şi Claudiu Andrei







A.F.C. Brebu: Stănulescu (cpt) – Toader, G. Radu, Savu, Durbac, Bunea, Marcu, Grigore, Motoroiu, Ciobotaru, Voinea.

Antrenori: Robert Săvulescu şi Vali Bunea






Declaraţii înainte de meci:

Florin Cristache (cpt. C.S. Băneşti):
”Un meci care se va juca cu ambiţie din partea ambelor formaţii. Când spun acest lucru mă refer numai la ambiţii de ordin fotbalistic. Cred că echipa avantajată va fi cea din Brebu, pentru că joacă în deplasare şi nu are ce pierde, cel puţin în clasamentul „adevărului”. Rămâne să vedem ce va fi la finalul acestei partide”.


Sebi Stănulescu (cpt. A.F.C. Brebu):
”Mergem la Băneşti să facem o figură frumoasă. Încercăm să strângem rândurile în faţa unei formaţii care la această oră se află în formă. Anticipez un joc disputat şi normal, doresc să obţinem un rezultat cât mai bun”.