sâmbătă, 24 noiembrie 2012

C.S. Băneşti – A.F.C. Brebu 3-1

Creditat drept unul dintre meciurile de atracţie ale ultimei etape, acesta nu s-a ridicat la cota aşteptărilor, vina aparţinând formaţiei oaspete, care a venit pe stadionul din Băneşti cu un „11” destul de subţire. Mai mulţi jucători brebeni, nemulţumiţi din punct de vedere financiar, au preferat să nu facă această deplasare. În aceste condiţii, chiar dacă la pauză tabela arăta un rezultat de egalitate, pe gazon raportul de forţe a fost în favoarea gazdelor, care s-au impus în final cu un scor care ne scuteşte de prea multe comentarii.
-Min. 20 1-0 O minge recuperată de Creţu a ajuns la Budileanu, a urmat o pasă la Mugurel Negreanu şi acesta cu un şut de la 18 metri l-a învins pe Stănulescu.
-Min. 35 1-1 Daniel Ciobotaru obţine egalarea cu un la colţul lung care l-a surprins pe Alin Negreanu.
-Min. 46 2-1 Combinaţie pe traseul Albu, Budileanu, Grigoraş, urmată de o centrare de pe banda stângă şi Creţu înscrie plasat cu capul
-Min. 49 3-1 Centrare lungă de pe banda stângă şi Albu (foto) finalizează cu un şut pe jos, de la marginea careului mare.
C.S. Băneşti: A. Negreanu – A. Burchi, Gorgan, Albu, Cristache (cpt), Grigoraş, Budileanu, Ursea, Creţu, M. Negreanu, Filote. Au mai jucat Bej, Dârstaru, Iancu, Niţu
Antrenori: Ion Burchi şi Claudiu Andrei
A.F.C. Brebu: Stănulescu (cpt) – Lupu, Savu, Marcu, Durbac, M. Dragomir, Baciu, Banu, Motoroiu, Badea, Ciobotaru
Antrenor: Robert Săvulescu
Arbitri: Petre Marius - Chivu Alexandru, Ilie Alexandru
Observator: Ciocoiu Constantin

Declaraţii după de meci:

Aurel Covrig (vicepreşedinte C.S. Băneşti):
”Un joc care nu a mai avut „sare şi piper”, în condiţiile în care oaspeţii au venit fără mulţi titulari. Practic, jucătorii noştri şi-au pierdut pofta de joc, dar chiar şi aşa, important este că am obţinut un nou succes. Aşadar, încheiem un sezon bun în care pe final am confirmat că suntem o echipă unită, formată din jucători valoroşi. În săptămâna care urmează vom mai face câteva antrenamente după care jucătorii intră în vacanţă”.

Robert Săvulescu (antrenor A.F.C. Brebu):
”Ce pot să mai spun? Cei care au evoluat pentru echipa noastră pot spune că au făcut-o foarte bine, mai ales în condiţiile date, unde mă aşteptam să luăm multe goluri. Deci alte comentarii cred că sunt de prisos”.