duminică, 21 octombrie 2012

C.S. Cornu - Viitorul Poienarii Burchii 8-3

După ce au primit un gol neaşteptat, chiar în debut de partidă, elevii antrenorului Andrei Ionescu au avansat cu toate liniile în jumătătea de teren adversă.
A fost un asediu continiu la poarta oaspeţilor care în final au plecat acasă cu un sac de goluri. Pentru C.S. Cornu, lista marcatorilor a cuprins numele lui Vane (`17), R. Burlacu (`32), Ungureanu (`35), Zbârcea (`40, `52, `57), Drăgoi (`42), Băjenaru (`75). Echipa corneană a avut următoarea distribuţie: Bucuroiu - Coman, Basma, Cârstei, Fl. Stoica, Zbârcea, Drăgoi, A. Vane (cpt), Ungureanu, Țigănuş, R. Burlacu. Au mai jucat: Dobroiu, Diaconu, Băjenaru şi Ghindă. Antrenor: Andrei Ionescu
În următoarea etapă, Daniel Drăgoi (foto) şi colegii lui vor susţine un examen foarte dificil, chiar pe terenul liderului, acolo unde practic nu mai au voie să facă paşi greşiţi. Totuşi, până atunci, fotbaliştii corneni vor face joi o escală la Bordeni unde vor juca un meci de Cupă, contra formaţiei locale.



Declaraţii după meci:
Andrei Ionescu (antrenor C.S. Cornu):
”La acest scor prea multe nu sunt de comentat. Sunt mulţumit de rezultat şi mă bucur că băieţii au reacţionat foarte bine după „duşul rece” de la Tufeni, unde consider că a fost un simplu accident. Acum toate gândurile noastre zboară la partida de duminică, programată la Proviţa, chiar dacă joi vom avea un meci de Cupă la Bordeni. Cum am mai declarat şi săptămâna trecută, pentru noi meciul cu echipa Vulturii Proviţa de Sus este capital. Avem nevoie de cele trei puncte ca să rămânem în cărţile promovării”.