duminică, 21 octombrie 2012

A.F.C. Brebu – Chimia Brazi 0-1

Tristeţe mare pentru elevii antrenorului Robert Săvulescu care la capătul celor 90 de minute de joc au suferit cel de al V-lea eşec consecutiv.
„Din păcate observ că arbitri sunt din nou împotriva noastră, după ce în jocurile precedente, la Plopeni sau Breaza, am fost dezavantajaţi. Acum „centralul” Safta ne-a anulat un gol valabil, după ce la un moment dat arătase centrul terenului. Ce pot să mai faci în astfel de cazuri?”, declara mâhnit „căpitanul”, A.F.C. –ului, Sebi Stănulescu (foto). După un început care a aparţinut oaspeţilor, fotbaliştii gazdă au echilibrat jocul şi au avut câteva oportunităţi de a înscrie prin Bunea şi Voinea. Cum ratările se răzbună, în minutul 44, Irimescu a profitat de lipsa de marcaj a fundaşilor centrali şi din întoarcere, de la 11 metri, l-a învins pe Stănulescu. Pe fondul unui joc în care ocaziile de poartă nu au lipsit la cele două porţi, a venit mult contestatul minut 75, atunci când Savu a înscris, dar după ce iniţial a acordat gol valabil, arbitrul Mihai Safta a revenit anulând această reuşită care a creat multe nemulţumiri în rândul spectatorilor prezenţi la acest meci. Distribuţia gazdelor a fost următoarea: Stănulescu (cpt) – Zamfir, Marcu, Niţă, Durbac, Bunea, Toader, Grigore, Motoroiu, Ciobotaru, Voinea. Au mai jucat: Savu şi Dragomir. Antrenori: Robert Săvulescu şi Valentin Bunea

Declaraţii după meci:

Robert Săvulescu (antrenor A.F.C. Brebu):
”Am întâlnit o echipă bine pregătită fizic. În opinia mea acest meci trebuia să se termine 1-1. Arbitrul Safta ne-a anulat un gol perfect valabil. La final a recunoscut greşeala făcută, dar ce folos, cei care am pierdut, am fost noi. Alte comentarii cred că sunt de prisos”.