sâmbătă, 27 octombrie 2012

C.S. Băneşti – Avântul Măneciu 4-1

Finalul partidei de la Băneşti a declanşat atât pe teren, cât şi în tribune, o bucurie spontană pentru gazde, după un joc la care puţini ar fi anticipat un asemenea scor. Practic, partitura interpretată de elevii lui Ion Burchi a surprins echipa oaspete care în prima repriză a avut o prestaţie modestă, spre disperarea antrenorului Dorinel Beznea care s-a agitat în zadar pe banca tehnică.
Încă din debut, băneştenii şi-au făcut simţită prezenţa la poarta oaspeţilor, şuturile lui Budileanu, Filote, Cristache şi Negreanu fiind foarte aproape de a-şi atinge ţinta. Lista marcatorilor a fost deschisă de Budileanu (`15), care din faţa careului mic a reluat pentru 1-0. În minutul 44, publicul gazdă a salutat înscrierea celui de-al doilea gol, acesta fiind opera lui Mugurel Negreanu care a urmărit o minge şi din cădere l-a învins pe Toma. După pauză, jocul s-a mai echilibrat şi în minutul 63, Mâinea a profitat de neatenţia defensivei băneştene şi a marcat cu un şut la colţul lung. Totuşi, 7 minute mai târziu, jucătorii din Măneciu şi-au anulat orice speranţă pentru a obţine un rezultat favorabil, primind un gol de kinogramă. Mihai Filote (foto) a făcut o cursă pe banda stângă, a şutat puternic din unghi, şi cu toată intervenţia lui Toma, mingea a depăşit de puţin linia porţii. La acest scor, oaspeţii au cedat la toate capitolele şi în minutul 88 au încasat un nou gol. Filote a centrat de pe stânga şi din 6 metri, Albu a reluat cu capul în plasa porţii adverse.
C.S. Băneşţi: A. Negreanu – Burchi (`82 Bej), Gorgan, Albu, Cristache (cpt), Grigoraş, Budileanu (`76 Iancu), Ursea (`64 Botoşneanu), M. Negreanu, Filote, Lungu (`68 Dârstaru).
Antrenori: Ion Burchi şi Claudiu Andrei
Avântul: Toma (`75 C. Costache) – Georgescu, Militaru, Filip, Cârstocea, Stanciu, D. Stoian (cpt), C. Stoian, Mâinea (`80 Dudulescu), Bobeică (`48 Manole), A. Costache
Antrenor: Dorinel Beznea
Arbitri: Marius Petre – Stelian Mălăroiu, Cristi Damian
Observator: Ilaşi Iulian

Declaraţii după meci:

Ion Burchi (antrenor C.S. Băneşti):
”Trei puncte mari şi câştigate după cum arăta scorul, destul de uşor. Trei puncte mari cu o echipă bună care se află pe locul trei. Cunoaştem cu toţii puterea celor din Măneciu. Îi felicit pe jucătorii noştri şi rezultatele de până acum ne obligă să rămânem concentraţi, şi să aducem în continuare puncte”.

Dorinel Beznea (antrenor Avântul Măneciu):
”Se pare că am prins o zi mai slabă dar cred că înfrângerea a fost influenţată şi de prestaţia brigăzii de arbitri. Pentru noi nu contează această înfrângere în clasament. Noi jucăm pe teren, nimeni nu se poate plânge de nimic. Nu vedeţi că la nivelul acesta bătălia se dă între cei cu bani mulţi, C.S.M. şi Unirea Urlaţi?”