duminică, 30 septembrie 2012

Precizia Breaza - A.F.C. Brebu 3-2

Cu gândul de a puncta din nou la "adevăr", aşa cum a mai făcut-o şi în deplasările anterioare, A.F.C. - ul brebean a părăsit înfrânt până la urmă stadionul "Parc" din Breaza.
Fără Sebi Stănulescu, titularul de drept al postului de portar, fără atacantul Voinea, elevii antrenorilor Săvulescu şi Bunea nu au reuşit să obţină un nou rezultat pozitiv. Oaspeţii au acuzat în mai multe rânduri arbitrajul “centralului” Adrian Ilieş dar şi a asistentului Roxana Bănăseanu, care au acordat multe galbene, dar şi două “roşii”, Durbac şi Toader fiind trimişi la cabine înaintea expirării timpului regulamentar de joc. Lipsa de eficacitate din partea jucătorilor brebeni a fost încă un motiv care a condus la acest eşec, golurile lui Savu şi Marcu neavând darul să aducă cel puţin un punct în contul lor. Una peste alta, a fost o înfrângere cu gust amar pentru oaspeţi, în timp ce fotbaliştii Preciziei se pot declara mulţumiţi pentru cele trei puncte obţinute. În acest joc, primul “11” brebean a avut următoarea configuraţie: Ciobotaru – Zamfir, Savu, G. Radu, Durbac, Niţă, Grigore, Toader, Marcu, Bunea, Motoroiu.
Antrenori: Robert Săvulescu şi Valentin Bunea.
În continuare, Alexandru Savu (foto) & Co. vor întâlni pe teren propriu, într-un joc de atracţie, formaţia Petrolistul Boldeşti. Acest joc este programat sâmbăta viitoare, începând cu ora 15.00.

Declaraţii după meci
Robert Săvulescu (antrenor A.F.C. Brebu):
”Consider sincer că nu am fost lăsaţi să jucăm. De ce? Poate că vine un meci cu Boldeştiul? Nu ştiu ce să mai spun. Nu se poate să nu primim un 11 metri clar ca lumina zilei. Nu scuz nici lipsa de eficacitate a jucătorilor mei care au ratat 4-5 ocazii clare de gol. Pentru noi urmează un program dificil de meciuri”.