sâmbătă, 29 septembrie 2012

Caraimanul Buşteni - C.S. Băneşti 2-6

”C.S. Băneşti are un lot valoros care nu peste mult timp va da satisfacţie”, spunea Robert Opatchi, fostul antrenor al formaţiei la care s-a renunţat în urmă cu o etapă. Iată că declaraţia lui de atunci şi-a găsit mai repede decât ne aşteptam acoperire. Este drept, nici echipa gazdă nu a fost una care să ridice prea mari probleme, cu toate că pupilii lui Petre Gavrilă au intrat pe gazon cu oarecare speranţe.
Începutul a fost unul perfect pentru oaspeţi care chiar în debut, au scuturat plasa porţii adverse prin Sebi Dincă (foto) pentru ca în minutul 8, Filote să paseze în adâncime pentru Cristache, iar acesta cu un şut peste portar să marească avantajul echipei sale. După acest început furibund, jucătorii din Buşteni au reuşit să reducă din diferenţă (`20) dar un minut mai târziu aceştia au încasat un nou gol în urma unui penalti, fault la Negreanu, transformat cu siguranţă de Budileanu. Minutul 27, l-a adus din nou în prim plan pe Dincă, şutul puternic al acestuia de la 16 metri, aruncând în aer micuţa galerie din Băneşti, care şi la acest meci şi-a făcut datoria. Poate cel mai spectaculos gol al meciului a fost cel din minutul 33, atunci când în urma unei faze frumos desenate de Negreanu şi Ursea, ultimul a reuşit un gol de generic TV. După pauză, pe fondul mai multor schimbări, jocul a scăzut în intensitate, fiind mult mai sărac în faze de poartă. Totuşi, Mugurel Negreanu a ţinut să-şi înscrie şi el numele pe lista marcatorilor, (`82), în urma unei faze în care a driblat şi portarul advers. Pe final, gazdele au reuşit să-şi treacă în cont încă un gol, însă au plecat la cabine cu capul plecat după încă o înfrângere suferită pe teren propriu, ultima în faţa formaţiei Avântul Măneciu. Distribuţia de început a oaspeţilor a fost următoarea: Lepădatu - A. Burchi, Gorgan, Bălănică, Albu, Filote, Ursea, Budileanu, Dincă, Cristache (cpt), Negreanu. Au mai fost folosiţi: Dârstaru, Mocanu, Lungu şi Creţu.
Antrenori: Ion Burchi şi Claudiu Andrei

Declaraţii după meci:
Florin Cristache (căpitan C.S. Băneşti):
”A fost un joc în care s-a văzut că putem avea determinare şi în meciurile din deplasare. Sincer să fiu nu mă aşteptam să câştigăm la acest scor, dar contează în primul rând victoria şi faptul că am reuşit să aducem primele puncte de afară. Sper ca de acum încolo jocul nostru să funcţioneze din ce în ce mai bine şi bineînţeles, să apară şi rezultatele. Pe această cale mulţumim suporterilor noştri care şi la acest meci au fost alături de noi”

Iulian Budileanu (jucător C.S. Băneşti):
“Mă bucur că am reuşit să câştigăm trei puncte, mai ales că acestea au fost obţinute în deplasare. După mine, compartimentul nostru forte în meciul de astăzi a fost linia de mijloc. Chiar dacă Buşteniul este o echipă mai slab cotată, ţinând cont şi de poziţia pe care o ocupă în clasament, consider că această victorie este una de moral şi sper ca în continuare să reuşim să legăm trei, patru rezultate pozitive”