joi, 30 august 2012

Toată lumea la stadion!

Mult a fost, puţin a rămas şi iată că de mâine caravana Ligii a III - a naţionale porneşte la un nou drum. De această dată, iubitorii de fotbal câmpineni sunt din nou conectaţi la fotbalul de performanţă graţie echipei Unirea Câmpina care, iată, după câţiva ani buni aduce din nou în prim plan numele municipiului nostru în lumea bună a fotbalului românesc. Trecând peste problemele financiare cu care se confruntă majoritatea echipelor de la nivelul acestui eşalon, cu toţii ne vom da seama că calitatea fotbalului este cu totul alta, în comparaţie cu ce eram obişnuiţi să vedem până acum. Sorţii au făcut ca în prima etapă, elevii antrenorului Florin Stăncioiu să primească vizita unei echipe care după forţa bugetului pe care îl are, deja a devenit principala favorită la promovare. În aceste condiţii, confruntarea se anunţă una destul de disputată şi cum în fotbal mingea este rotundă, orice rezultat este posibil. Aşadar, este momentul ca toţi iubitorii de fotbal câmpineni să facă front comun cu jucătorii Unirii, să aibă încredere şi să-i încurajeze în permanenţă.  

Declaraţii:
Florin Stăncioiu (antrenor Unirea):
“Întâlnim o echipă mai bună dar spun că din tot sufletul ne dorim să câştigăm. Vom face tot ce ţine de noi să debutăm cu dreptul în această nouă stagiune fotbalistică. Sper ca publicul câmpinean să fie în număr cât mai mare în tribunele stadionului “Rafinăria” şi bineînţeles să ne ajute, să-l simţim aproape de jucători pentru că într-adevăr, aceştia au nevoie de încurajări”.
Ion “Coco” Cojocaru (director tehnic Unirea):
“Ne aşteaptă un meci deosebit de greu, sorţii făcând ca în prima etapă să întâlnim o echipă care doreşte să promoveze. În rândul jucătorilor oaspeţi distingem nume consacrate ca: Elek, Borbely, Bilia, Marin Marian, Minciună sau Năstase. În privinţa noastră pot spune că în pregătire am avut şi liniştea necesară, am efectuat şi un scurt cantonament montan şi deasemenea am reuşit cât de cât să ne completăm lotul. Avem o echipă arţăgoasă, dornică de afirmare. Ne dorim să asistăm la un meci viu disputat şi nu spun că va fi favorită Fortuna”.

Formaţile probabile:
Unirea: D. Şandru – A. Stoica, B. Şandru, Neagu, I. Dumitru, Cernea, John Yeboah, Bica, Lungu, Băcioiu, Dobrescu
Antrenori: Florin Stăncioiu, Costin Plăvache, Marius Palacianu
Fortuna: C. Ion – C. Gheorghe, Marin, Bilia, Tezges, Munteanu, Cionac, Minciună, Floruţ, Elek, Borbely
Antrenor: Dan Dobai

Programul complet al primei etape, vineri, 31 august, ora 18.00
• Unirea Câmpina – Fortuna Brazi
• C.S. Sevişul Şelimbăr – F.C.M. Târgovişte
• F.C. Zagon – Avântul Reghin
UnireaTărlungeni – F.C. Cisnădie
• C.S.M. Făgăraş – Conpet Ploieşti
• S.C.M. Argeşul Piteşti – stă
• Girom Albota – stă.