duminică, 29 iulie 2012

S.C. Vaslui – F.C. Petrolul 3-0 (1-0)

Un duş rece
Petrolul nu a mai repetat evoluţia bună din prima etapă. După un început de partidă echilibrat, în care Gicu Grozav a trecut pe lângă deschiderea scorului, a venit minutul 25, în care Sânmărtean a reuşit să transforme perfect o lovitură liberă la care Bornescu a fost făcut şah-mat. Din păcate, “centralul” Adrian Cojocaru a ieşit în prim plan cu două gafe care în opinia multora au influenţat desfăşurarea acestui meci. Mai întâi, în minutul 31, Cristea a fost eliminat foarte uşor pentru un fault de joc iar în minutul 42, Grozav este faultat de Varela (acesta din urmă în calitate de ultim apărător), neacordându-se “roşu”. După pauză, jocul ploieştenilor nu a avut forţa de a reveni pe tabela de marcaj, eliminarea lui Cristea cântărind foarte mult în economia acestei partide. În minutul 70, gazdele măresc diferenţa, după o centrare a lui Nicolae, la care Guilelerme are partea lui de vină, mingea a ajuns la Stanciu şi pasa acestuia a fost reluată în “aţe” de Sburlea. Picaţii psihic, ploieştenii au primit al treilea gol în minutul 84, Nicolae marcând cu un şut pe jos, plasat, fără speranţe pentru Bornescu.
S.C. Vaslui: Coman - Milanov, Varela, Charalambous, Sălăgeanu, N`Doye, Antal, (`65 Caue), Stanciu, Sânmărtean, (`74 Zsiga), Sburlea, Nicolae, (`86 Buhăescu)
Antrenor: Marius Şumudică
F.C. Petrolul: Bornescu – Alcenat, Manasse, Szukala, Guilherme, Boudjemaa, Marinescu, Mustivar (`58 Cristescu), Cristea, Grozav (`58 Opriţa), Hamza (`66 Bokila)
Antrenor: Mircea Rednic
Arbitri: A. Cojocaru-V. Avram, V. Marinescu

foto:www.gsp.ro