duminică, 22 iulie 2012

Mihai Ungureanu: “Vom ţine cât mai aproape de echipă”

Printre susţinătorii echipei de fotbal C.S.Băneşti - Urleta se numără şi Mihai Ungureanu (foto), noul viceprimar al cunoscutei localităţi din sudul Câmpinei. Pentru cititorii blogului nostru, cu multă amabilitate acesta a acceptat să răspundă la câteva întrebări, bineînţeles tema discuţiei fiind fotbalul.
-Ce înseamnă pentru d-voastră cât şi pentru actuala conducere a Primăriei, echipa C.S. Băneşti?
-Sper să însemne ceva. Până acum nu a însemnat foarte mult pentru Băneşti dar de acum încolo îmi doresc ca interesul să fie mult mai mare pentru echipă.
-Înţeleg că deja s-a trecut la unele măsuri de reorganizare a acestei grupări fotbalistice. Greşesc?
-Nu. Aveţi dreptate. Sunt schimbări la nivel de conducere cât şi unele cu caracter organizatoric. Acordăm o mare atenţie bazei noastre sportive. Am regazonat anumite porţiuni din suprafaţa de joc, am introdus apă pe teren lucru absolut necesar în această perioadă. Sigur, nu ne vom opri aici cu schimbările dar deocamdată acestea rămân o surpriză. Cât de curând o să le vedeţi.
-Va gândiţi la obiective îndrăzneţe?
-Încercăm în acest an să facem o echipă competitivă şi după aceea mai vedem.
-Cum stă C.S. Băneşti la această oră din punct de vedere al condiţiilor, în primul rând pentru jucători?
-Vor fi şi câţiva jucători angajaţi. O să rugăm firmele din zonă să ne ajute. În plus, vom găsi şi câteva posibilităţi financiare, să-i ajutăm şi pe ceilalţi.
-În aceste condiţii, prezenţa oficialităţilor locale se va face simţită în tribunele stadionului din Băneşti şi nu numai?
-Categoric. Şi eu, şi domnul primar vom asista la jocurile formaţiei noastre. Sigur, şi în funcţie de timpul disponibil pe care-l avem. Oricum, vom ţine cât mai aproape de echipă.
-Un mesaj pentru iubitorii de fotbal din Băneşti?
-Îi aşteptăm cu mare drag la stadion şi le promitem că vom încerca să facem totul ca formaţia noastră să fie printre primele din Liga A Prahova.