duminică, 22 iulie 2012

F.C. Petrolul – Ceahlăul Piatra Neamţ 5-0 (2-0)

Recital Hamza

Greu de descris starea de euforie a celor aproximativ 10000 de suporteri care s-au aflat aseară pe OZN, (dintre care şi mulţi câmpineni) care în drumul lor spre casă îşi manifestau bucuria pentru succesul clar obţinut de idolii lor. Mai mult ca sigur că mulţi dintre aceştia au adormit cu imaginea acestui fenomenal, Younes Hamza (foto), cel care s-a dovedit încă odată că este un autentic om de gol. Încurajaţi frenetic de un public extraordinar, o galerie cum nu mai găseşti pe stadioanele din România, “lupii” au început în forţă şi după ratările lui Cristescu şi Hamza, ultimul a dat semnalul recitalului său. Era minutul 12 când acesta, în urma unei pase de la Grozav a deschis scorul cu un şut din interiorul careului mare. Peste numai şapte minute Hamza a recidivat cu o lovitură de cap bine plasată, de la 10 metri, în urma unui corner executat de Cristea. A fost o primă repriză de vis, cu multe alte ocazii de a marca, avându-l ca protagonist pe acelaşi Hamza care a continuat şi în mitanul secund. În minutul 49, o pasă de efect a lui Boudjemma l-a adus la finalizare pe Gicu Grozav, care cu un şut la colţul lung nu l-a iertat pe Jovic. Rând pe rând, Cristea şi Opriţa au irosit bune oportunităţi de a înscrie dar în minutul 73 stadionul a explodat din nou. Internaţionalul Gicu Grozav a pasat perfect lui Hamza, care din şase metri a mărit diferenţa pentru echipa sa. Ultimul gol al partidei a fost semnat de Szukala care a reluat cu capul din plonjon, o centrare a lui Guilherme.
F.C.Petrolul: Bornescu – Achim, Galamaz, Szukała, Guilherme, Boudjemaa (68 Opriţa), Mustivar (79 Cojocnean), M. Cristescu (53 Marinescu), Ad. Cristea, Hamza, Grozav.
Antrenor: Mircea Rednic
Ceahlăul Piatra Neamţ: Jovici – Ţepeş, Ichim, Cazan, Drugă (46 Viţelaru), Bădescu (73 Chiş), Onciu, Monroy, Stana, Gafiţa (55 Constantinescu), Golubovici.
Antrenor: Constantin Enache
Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) – Bogdan Gheorghe (Bucureşţi) şi Petruţa Iugulescu (Târgovişte)