duminică, 2 iunie 2024

Încă trei puncte în contul gazdelor



Voința Adunați - Caraimanul Bușteni 2-1 (1-0)

► Voința: Bunea - Nedelcu, Călin L. Pintă, Negotei (cpt), Apăunei, Cojocaru, Ene, Comănoiu, Moise, Urdea. Au mai fost folosiți: Săvulescu, E. Turek și Iordache.

Antrenori: Adrian Mitrea și Cristi Negotei  

În etapa a 24-a, gruparea lui Mitrea și Negotei a primit vizita formației Caraimanul Bușteni, aceasta poposind pe stadionul din Adunați cu intenția vădită de a nu pleca cu mâna goală și chiar puțin a lipsit să nu realizeze acest deziderat. A fost o primă repriză echilibrată, cu multe ocazii la ambele porți și cu un portar al grupării vizitatoare care a lăsat o bună impresie, umbrită totuși de golul primit pe final de partidă. Primii care au lovit au fost jucătorii din Adunați, după o faza frumoasă în care mingea a circulat pe traseul Apăunei - Ene - Urdea (`40) ultimul cu o reușită care l-a făcut șah-mat pe portarul advers. Același joc plăcut ochiului s-a păstrat și în partea secundă a meciului și în minutul 80, jucătorii din Bușteni au reușit să restabilească egalitatea după ce defensiva gazdelor a fost prinsă pe picior greșit. Totuși, în ultimele secvențe ale partidei Zeița Fortuna a surâs amfitrionilor, Lucian Comănoiu (`91), cu largul concurs la portarului din Buşteni, cu un șut pe jos de la 18 metri a înclinat balanța victoriei în favoarea echipei sale. Următorul meci al jucătorilor din Adunați, programat la finalul săptămânii viitoare, va reprezenta un nou obstacol dificil, de această dată aceștia se vor deplasa pe terenul formației Viitorul Cosminele.



La finalul acestei confruntări, Adrian Mitrea (foto), antrenorul echipei gazdă a declarat: ”Un joc foarte greu cu o echipă care nicidecum nu reflectă poziția pe care o ocupă în clasament la această oră. A fost o partidă plăcută ochiului, cu un final fericit, atât  pentru noi cât și pentru suporterii noștri. Le mulțumesc băieților că au rămas concentrați până la final și ne dorim ca în ultimele două jocuri pe care le mai avem de disputat să obținem un punctaj maxim”.