joi, 11 aprilie 2024

Gazdele datoare față de proprii suporteri



Chiar dacă au pierdut în etapa trecută, elevii antrenorilor Adrian Mitrea și Cristi Negotei revin în propriul fief cu dorința de șterge cât mai repede prestația neconvingătoare de la Câmpina. Conștienți că au rămas datori față de proprii  suporteri care i-au însoțit în număr mare în deplasarea trecută, Bogdan Negotei & Co, au misiunea de a oferii un joc de calitate însoțit de câștigarea celor trei puncte puse în joc. La această oră ei ocupă poziția cu numărul 6, totalizând 26 de puncte, în timp ce oaspeții vin după o remiză pe teren propriu, 2-2, cu Viitorul Ţipărești și se află pe locul 12, cu 16 puncte la activ. Ionuț Neagu va oficia la centru această întâlnire, împreună la cele două linii cu Nicolae Nițu și Cristian Stan. În cadrul acestei runde, se mai dispută următoarele jocuri: CS Cornu 2 - Tineretul Poienarii Burchii, Viitorul Cosminele - Progresul Aluniș, Caraimanul Bușteni - Sportul Câmpina, Viitorul Ţipărești - Gloria Vâlcănești, Viitorul Proviţa de Sus - FC Muscelul Câmpina, Progresul Proviţa de Jos - CS Şotrile.



Lucian Nedelcu: ”Trebuie să ne revanșăm față de suporterii noștri”

În prefața acestui meci, Lucian Nedelcu (foto) anticipa un joc bun al echipei sale care  în final să conducă la antamarea celor trei puncte:

”În primul rând trebuie să ne revanșăm față de suporterii noștri care au venit în număr mare alături de noi în etapa trecută pe stadionul din Câmpina. Trebuie să uităm cât mai repede eșecul din jocul trecut și să luăm fiecare meci în parte. Cu siguranță totul va fi bine pentru că avem jucători cu experiență care oricând pot face diferența. Avem nevoie de toate cele trei puncte care să ne mențină în partea superioară a clasamentului”.