marți, 13 februarie 2024

Silviu (Bake) Plumb revine!



O veste bună pentru toți fanii echipei AFC Brebu o reprezintă revenirea atacantului Silviu Plumb (foto), Bake cum îi spun prietenii, după ce în ultimele sezoane a îmbrăcat tricoul formației CSO Comarnic cu care a reușit promovarea pe prima scenă fotbalistică a județului. Pentru experimentatul atacant, ajuns la vârsta de 33 de ani, cu siguranță va fi o nouă provocare, acesta neuitând perioada când tot sub comanda lui Robert Săvulescu, marca pentru formația brebeană goluri importante.

Întrebat cu ce gânduri se întoarce alături de noii săi colegi, Silviu a declarat: “Am revenit să rămân, să ajut echipa să-și realizeze obiectivul pe care și l-a propus. În plus, pentru mine este o nouă provocare, după ce în sezonul de toamnă, sub comanda noului antrenor de la Comarnic am avut statutul de rezervă. Deja am susținut câteva jocuri amicale cu noua mea echipă și pot să remarc atmosfera și unitatea de grup care nu s-a schimbat cu nimic. Trebuie să tratăm fiecare meci cu multă seriozitate și atunci rezultatele vor fi cele scontate.”

Așadar, rămâne ca Silviu să confirme forma bună din sezoanele trecute, atunci când golurile sale aduceau bucurie în rândul suporterilor.