sâmbătă, 20 august 2022

Partidă decisă pe final!

Petrolistul Boldești - A.F.C. Brebu 1-1 (1-0)


Printre partidele interesante ale primei etape s-a numărat și întâlnirea de la Boldești unde gazdele, cu multe achiziții notabile în teren, au primit vizita jucătorilor din Brebu. În fața unui numeros public avid de fotbal, primul act s-a desfășurat sub semnul unui echilibru în care echipele au fost preocupate mai mult să țină jocul cât mai departe de cele două porți adverse. Totuși, în ultimele secvențe al reprizei, fotbaliștii boldeşteni au reușit să intre la cabine în avantaj, speculând o ezitare a apărării oaspete. La reluare, chiar dacă gazdele au avut mai mult timp inițiativa, elevii antrenorului Robert Săvulescu au rezistat cu bine la câteva atacuri foarte periculoase, Sebi Stanulescu dovedindu-se un adevărat înger păzitor al porții sale. Și cum în fotbal de multe ori ocaziile se răzbună, întreg stadionul a amuțit în ultimul minut de joc la incursiunea lui Mădălin Vișan pe flancul stâng, soldată cu un fault în suprafața de pedeapsă. Penalty indiscutabil transformat cu multă siguranță de George Bridinel, spre bucuria întregii delegații brebene. Primul ”11” trimis de Robert Săvulescu pe gazon a avut următoarea componență: Stănulescu (cpt) - Mărăcineanu, Oprica, Neagu, Marcu, Bridinel, Ștefan, Dumitru, Duricu, Vișan, Oancea. Pe parcursul partidei au intrat Boghici, Stoica și Apãunei. Un alt test important pentru fotbaliștii brebeni se anunță a fi cel cu C.S. Brazi, programat la finele săptămânii viitoare pe teren propriu.

Pe marginea acestei partideRobert Săvulescu (foto), cunoscutul tehnician al A.F.C. - ului, a spus: “A fost un joc împotriva unei echipe mult mai bine pregătite fizic, o echipă care face săptămânal antrenamente. Dar cum în fotbal ocaziile se răzbună, iată că noi am reușit să venim cu un punct de la Boldești. Acesta este fotbalul și privim în continuare cu încredere următoarele jocuri pe care le vom susține“. 

Referitor la acest joc, Cătălin Tănase (foto), președintele formației din Brebu, a ținut să precizeze: “Apreciez revenirea echipei după golul primit la finalul primei reprize. Pot să spun că sunt mulțumit de rezultat și privesc cu mult optimism evoluția jucătorilor noştri. De luni ne gândim la următorul joc, cel cu CS Brazi, care coincide cu o reîntâlnire a propriior noștri suporteri“.