sâmbătă, 14 octombrie 2017

Mai greu decât arată scorul

A.F.C. Băneşti – Tricolorul Breaza 3-0 (0-0)
Cu numai cinci jucători care s-au regăsit în primul “11”, faţă de cel din etapa trecută, atunci când gazdele au înregistrat o înfrângere severă, antrenorul Marius Vişan a sperat la o schimbare de atitudine în jocul echipei sale însă aceasta nu s-a concretizat. Nemulţumit de evoluţia elevilor săi, acesta şi-a trimis rezervele la încălzire încă din minutul 25, până atunci aspectul jocului fiind unul confuz, presărat cu multe greşeli de ambele părţi. Totuşi, chiar şi pe acest fond au existat câteva oportunităţi de a se deschide scorul dar spre disperarea celor două conduceri tehnice, până la pauză tabela nu s-a modificat. În mitanul secund Marius Vişan a mai aruncat în luptă trei jucători cu apetit ofensiv, gazdele câştigând la capitolul posesie, însă ocaziile la cele două porţi au fost destul de rare, neavând finalitatea dorită. După ce “centralul” Căunei l-a trimis în tribună pe antrenorul Florin Stăncioiu pentru proteste la un gol anulat pe motiv de ofsaid, gazdele au lovit pentru prima oară în minutul 80. A fost un şut plasat de Nicolae la colţul lung, fără speranţe pentru Toma. Practic, a fost golul după care fotbaliştii oaspeţi au depus armele şi până la final, Alexe (`82) şi Nae (`84) au înclinat balanţa după un joc în care scorul nu reflectă raportul de forţe din teren.
A.F.C. Băneşti: Şandru – Soreanu, Gânju (cpt), Duca, Roşu, Popa, Ilioiu, Lupu, Petrescu, Socet, Jipa. Au mai jucat: Nae, Alexe, Nicolae, Ariciu.
Antrenor: Marius Vişan
Tricolorul: Toma – Brânzea, Gheorghe (cpt), Damian, Manta, Zamfir, Ghiţă, Duricu, Bumbărescu, Albină, Şovăială. Au mai fost folosiţi: Vişan, Musea, Moldoveanu
Antrenor: Florin Stăncioiu
În următorul episod, Nae (foto) şi colegii lui vor evolua tot pe teren propriu, în compania jucătorilor de la C.S.O. Măgura Slănic.

Declaraţii după meci:

Marius Vişan (antrenor A.F.C. Băneşti):
“Cred că a fost un meci destinat ca cine marchează primul, să câştige. O partidă încâlcită în care Breaza cu un antijoc iar noi cu un joc mai puţin reuşit, ca de obicei. Nu este un lucru bun pentru un antrenor să schimbi un jucător în minutul 30 dar din nou atitudinea lasă de dorit. Până la urmă sunt foarte importante cele trei puncte. Urmează un program ceva mai uşor şi trebuie să reparăm până la final ceea ce am stricat până acum”.

Florin Stăncioiu (antrenor Tricolorul):

“După părerea mea, pot să spun că echipa noastră a jucat bine dar pe fondul unui arbitraj care ne-a anulat un gol la 0 – 0, a urmat ceea ce s-a văzut. După ce am primit primul gol elevii mei s-au demoralizat şi totul s-a năruit. Au urmat patru minute în care am luat două goluri şi cam asta a fost. O să am o discuţie cu jucătorii pentru că nu prea este permis să se întâmple acest lucru”.

Galerie foto meci