duminică, 11 noiembrie 2012

C.S. Ceptura – A.F.C. Brebu 2-1

Tristeţe şi regrete pentru jucătorii din Brebu, la finalul unui meci care le-ar fi putut aduce cel puţin un punct.
 Brebenii au avut parte de o primă repriză în care nu au reuşit să înscrie, Motoroiu, Grigore şi Bunea irosind câteva ocazii clare de gol. În schimb, în actul secund, gazdele au fost acelea care şi-au trecut în cont un gol, având apoi şi avantajul omului în plus, Niţă fiind eleminat de ”centralul” Laurenţiu Piciu. În aceste condiţii, contrar aşteptărilor, oaspeţii au reuşit să restabilească egalitatea prin Daniel Ciobotaru, însă în minutul 89 au primit un gol din fază fixă, părăsind astfel terenul învinşi, după un joc pe care nu meritau să-l piardă.
Distribuţia A.F.C. - ului a fost următoarea: Stănulescu (cpt) – Toader, G. Radu, Savu, Durbac, Bunea, Niţă, Grigore, Motoroiu, Marcu, Voinea.  A mai jucat: Ciobotaru.
Antrenori: Robert Săvulescu şi Valentin Bunea.
În penultima etapă a sezonului, Vali Bunea (foto) şi colegii lui vor primi vizita formaţiei A.S. Ploieşti, acest joc fiind programat sâmbătă după amiază, ora 14.00.

Declaraţii după meci:

Robert Săvulescu (antrenor A.F.C. Brebu):
”Am pierdut din nou pe mâna noastră, un meci în care mulţi dintre jucătorii mei s-au prezentat sub aşteptări. Nu este posibil să ratăm 4-5 situaţii clare de gol iar fundaşii noştri centrali să greşească nepermis pentru valoarea şi experienţa lor. Păcat, puteam fi în obiectiv, mai ales că ne ajutau şi rezultatele celorlalte competitoare. În plus, aveam promisiuni din partea Primăriei Brebu că ni se vor livra nişte bani în contul echipei”.